MetallicGR

Σε εκκαθάριση αποθέματος στοχεύουν οι κατασκευαστές GPUs

Recommended Posts

Σε εκκαθάριση του παλιού αποθέματος φαίνεται πως στοχεύουν οι δύο μεγάλες εταιρίες στον χώρο των discrete καρτών γραφικών δίνοντας 'χώρο' στο νέο hardware.

 

Οι πληροφορίες έρχονται από το έμπιστο DigiTimes το οποίο αναφέρει πως οι μεγάλες εταιρίες μαζί με τους συνεργάτες τους έχουν ήδη σε ορισμένες περιοχές δελεαστικές προσφορές σε παλιότερες κάρτες γραφικών όπως για παράδειγμα τη GTX 1060 αλλά και την RX 570/580, καθώς όπως φαίνεται υπάρχουν αρκετά μοντέλα στις αποθήκες που θα πρέπει με κάποιον τρόπο να δώσουν τον χώρο που καταλαμβάνουν σε νεότερο hardware. Λέγεται επίσης πως η GTX 1060 από την NVIDIA είναι το μοναδικό μοντέλο που είναι διαθέσιμο στην αγορά και η έκδοση των 6GB θα δει πτώση τιμής κάτω από τα 200€ ακόμα και σε custom παραλλαγές.

 

Αναφερόμενο σε στοιχεία της PowerColor, το DigiTimes γράφει πως φέτος τον Ιανουάριο τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 115% σε σχέση με τον Δεκέμβριο, όμως αυτά εξακολουθούν και απέχουν από αυτά του περασμένου Ιανουαρίου, όταν ακόμα το cryptocurrency mining είχε μεγαλύτερο κοινό. Έχοντας αυτά κατά νου δεν είναι απίθανο να δούμε πτώσεις τιμών σε τέτοιο mainstream hardware τους επόμενους μήνες ή αξιόλογα bundles με games όπως βλέπουμε συχνά σε Ευρωπαϊκά καταστήματα όπως το Amazon.

 

 

 

 

25095205746l.jpg.ec782a5f4cc73a6d270d6cf734d223dd.jpg.edbaa7a425d88c55068c8b8502e54263.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now