MetallicGR

Νέα Features όπως Search έρχονται στο Epic Games store

Recommended Posts

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Epic Games θέλει να μοιάσει περισσότερο με τις γνωστές και μεγάλες πλατφόρμες και προσθέτει features που ζητούσε τελευταία η κοινότητα.

 

Έχοντας αρκετά παιχνίδια υπό την στέγη του το Epic Games store βελτιώνεται και προσθέτει features που συναντάμε σε άλλες gaming πλατφόρμες όπως για παράδειγμα το Steam της Valve και το Origin της EA Games. Το πιο σημαντικό που προστέθηκε πριν από μερικές ημέρες είναι η δυνατότητα αναζήτησης για παιχνίδια που πλέον εκτός από το Fortnite περιλαμβάνονται και άλλα όπως το Tom Clancy's The Division 2 αλλά και το Metro Exodus, αμφότεροι AAA τίτλοι.

 

Η απουσία αυτών των features εδώ και καιρό δεν επηρέαζε τους χρήστες που έμπαιναν για να τρέξουν ένα και μόνο παιχνίδι ή την Unreal Engine που βρίσκεται 'κάτω' από τον ίδιο launcher, αλλά τώρα η ανάπτυξή του επιταχύνεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς, εξού και τα νέα features. Η εταιρία έχει προσελκύσει αρκετούς γνωστούς developers την τελευταία περίοδο λόγω των καλύτερων όρων που προσφέρει σε αντίθεση με το Steam, κάνοντάς το Epic Games store έναν ιδιαίτερο 'προορισμό' για αρκετούς gamers.

 

 

 

0975c606-8cf2-43c9-aa8f-69864324e579.jpg.20ebb36d4db94fc307f0d81d8c6edc16.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now