MetallicGR

Πέφτουν οι τιμές στα Gaming Monitor των 144Hz

Recommended Posts

Πτώση στις τιμές των panels θα βοηθήσουν τους χρήστες να μεταβούν στην αγορά κάποιου υψηλού refresh rate monitor μέσα στο έτος.

 

Οι αναφορές προέρχονται από το DigiTimes που μας έχει δώσει και στο παρελθόν αρκετά ακριβείς πληροφορίες και αναφέρονται κυρίως σε Κινέζους κατασκευαστές που σχεδιάζουν panel 144Hz. Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες για την πτώση και η πιο βασική είναι η αύξηση της παραγωγής που έχει τις 'ευλογίες' της κινεζικής κυβέρνησης και παράλληλα υψηλά κέρδη που λειτουργεί αμφίδρομα για τις δύο πλευρές.

 

Συνολικά από το 2018 μέχρι και σήμερα παρατηρείται πτώση 15% στις τιμές των gaming panel και υπάρχουν νύξεις ότι αυτή η πορεία θα συνεχιστεί και θα ωθήσει και τους μεγάλους παίκτες της αγοράς όπως τους Κορεάτες κατασκευαστές Samsung και LG να παρουσιάσουν ακόμα πιο προσιτές λύσεις για τους gamers, που θα έχει ένα θετικό - την μείωση των τιμών για τον τελικό χρήστη. Η είδηση αναφέρεται σε monitors με ανάλυση κυρίως 1080p όμως ο ρυθμός υιοθέτησης των 1440p είναι σημαντικός και το μερίδιο αγοράς τέτοιων panel αυξάνεται συνεχώς.

 

 

 

177838249_gamingmonitors144hz.jpg.136e1f809735c93fd4a07dd6c607b831.jpg

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now