MetallicGR

Teaser της επόμενης γενιάς NVIDIA GPUs αναμένουμε σήμερα

Recommended Posts

Σε λίγες ώρες η NVIDIA ενδέχεται να παρουσιάσει ή και να αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία για την επόμενη αρχιτεκτονική της στο 2019 Graphics Technology Conference.

 

Η αρχιτεκτονική που θα αποκαλυφθεί θα έρθει αν αντικαταστήσει την Volta και την Turing και θα είναι η πρώτη που θα κατασκευάζεται στα 7nm της TSMC αλλά για την ώρα δεν αναφέρονται περισσότερες πληροφορίες και είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί πρώτα στην αγορά του high performance computing κάποια στιγμή προς το τέλος του 2019. Η Turing γενιά μετρά ήδη λιγότερο από έναν χρόνο στην αγορά και τα πιο σημαντικά features της είναι το die shrink από τα 16 στα 12nm της TSMC και ταυτόχρονα η ενσωμάτωση χαρακτηριστικών ray tracing και AI που όμως χαίρουν χλιαρής αποδοχής από τους developers και κατ' επέκταση τους τελικούς χρήστες.

 

Ένα ακόμα die shrink όπως των 7nm θα ισοφαρίσει την μέθοδο ολοκλήρωσης της Radeon VII της AMD και την ίδια στιγμή, ίσως δώσει τον απαραίτητο 'αέρα' για ενσωμάτωση περισσότερων transistor και εν τέλει επιδόσεων στους gamers. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 23:00 ώρα Ελλάδας.

 

 

cmShV3E4u7t6eeUD.jpg.d73d5fc1ae3c8714d7308000b79ee659.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now