MetallicGR

Η Lazareth μας δείχνει ένα λειτουργικό hoverbike!

Recommended Posts

Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ίσως το μέλλον στη μετακίνηση και η Lazareth το φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στη παραγωγή.

 

Η 'ιπτάμενη μηχανή' φαίνεται πως έχει βγει από σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά πρόκειται για ένα πλήρως λειτουργικό hoverbike που γίνεται πραγματικότητα από την Γαλλική Lazareth και η οποία την παρουσίασε τον Δεκέμβριο σαν ένα teaser. Πριν από δύο ημέρες όμως μάθαμε περισσότερα για την LMV 496 ή αλλιώς την ιπτάμενη μηχανή της Lazareth αξιοποιώντας ένα σύστημα προώθησης με κινούμενους ρότορες οι οποίοι όμως παράγουν αρκετό θόρυβο που σίγουρα θα αποτελέσει πρόβλημα κατά τη καθημερινή χρήση της μηχανής.

 

Φυσικά το concept σχέδιο βρίσκεται ακόμα στο σχεδιαστήριο και δεν έχουν γίνει νύξεις για την κυκλοφορία της μηχανής στην αγορά. Η Lazareth όμως εργάζεται δημιουργικά για την τελειοποίηση του μοντέλου της και ίσως μάθουμε πιο πολλά για την ιπτάμενη μηχανή της κάποια στιγμή στο μέλλον.

 

 

 

hoverbike.jpg.3fbdfaf1d6d53253cbd5478c384adf5e.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Γιατί το προσπαθούν ακόμα; (την ιδέα του "ιπτάμενου προσωπικού μέσου") Αφού ακούγονται πιο δυνατά και από ελικόπτερα. Σαν να βάλανε 4 μικρά jet engine σε ένα μεγάλο drone ακούγεται. Θα πείτε ρε Γρηγόρη όταν είναι στον δρόμο δεν κάνει τόσο θόρυβο. Πρώτον δε το ξέρουμε και δεύτερον και το Xiaomi electric scooter σε πάει από point A to point B και από κόστος, μέγεθος, βολικότητα και θόρυβο είναι χιλιάδες φορές καλύτερο. Ούτε από λεφτά, ούτε από χρησιμότητα έχει μέλλον αυτό που έφτιαξε η Lazareth. Καλύτερα να έδινε τα λεφτά για να κάνει πιο μικρά και αποδοτικά jet engine μεταφορικά drones για την amazon από αεροδρόμιο σε αεροδρόμιο ή amazon warehouses.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now