MetallicGR

Call Of Duty: Mobile σε Android & iOS συσκευές

Recommended Posts

Κλασικοί χάρτες από το σύμπαν του Call of Duty σε free to play περιτύλιγμα έρχονται στην αγορά στα mobile λειτουργικά συστήματα Android και iOS.

 

Το Call of Duty: Mobile είναι μια νέα προσθήκη από την Activision και στοχεύει όσους θέλουν να νιώσουν αντίστοιχη ένταση με τα υπόλοιπα παιχνίδια του franchise από την οθόνη του smartphone τους. Το παιχνίδι χαρακτηρίζεται ως standalone και θα κυκλοφορήσει στις δύο μεγάλες πλατφόρμες, iOS και Android ενώ για την ώρα όποιος επιθυμεί μπορεί να περιμένει κάνοντας 'pre-register' μέσα από το Store για κάποια από τις beta που θα τρέξουν σύντομα.

 

Η Activision αναφέρει μεταξύ άλλων ότι στο Call of Duty: Mobile θα δούμε πολλά γνώριμα στοιχεία από το franchise όπως χάρτες αλλά και όπλα από τα Black Ops αλλά και τη σειρά Modern Warfare. Το παιχνίδι θα αποκτήσει δύσκολο ανταγωνισμό αφού η αγορά του mobile περιλαμβάνει παιχνίδια όπως το PUBG και το Fortnite των οποίων υπάρχουν εκδόσεις και για τα παραπάνω λειτουργικά συστήματα και χαίρουν και εκεί εκατομμύρια παίκτες. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Call of Duty: Mobile δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

 

 

 

Call_Duty_Mobile.jpg.799a06be00f9ce9c86271227c4cbec1e.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now