MetallicGR

Arcade θα ονομάζεται η νέα Game Streaming υπηρεσία της Apple

Recommended Posts

Μερικές μόλις ώρες μετά την αποκάλυψη του Google Stadia, η Apple έρχεται με τη δική της υλοποίηση που θα τρέχει αποκλειστικά στο δικό της οικοσύστημα συσκευών.

 

Η εταιρία ανακοίνωσε πως εργάζεται κοντά με αρκετούς developers για το Arcade και θα έχει έτοιμα πάνω από 100 παιχνίδια πολλά από τα οποία θα μείνουν αποκλειστικά στο οικοσύστημα της Apple. Μη δίνοντας αρκετά στοιχεία για τους servers που θα τρέχει αυτό το περιεχόμενο, σε αντίθεση με την Google που ανέφερε τη χρήση Intel CPUs και custom GPUs της AMD, εδώ το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζουμε είναι πως απαιτείται μια Apple συσκευή καθώς και μια ικανοποιητική γραμμή internet ή δεδομένων για την ομαλή εκτέλεση των παιχνιδιών, κάτι κοινό για όλες τις game streaming υπηρεσίες της αγοράς.

 

Επιπλέον, η χρήση της θα είναι αρκετά εύκολη όπως δήλωσε η εταιρία, αφού δε θα υπάρχει έξτρα λογισμικό και το μόνο που θα πρέπει να κάνει ο χρήστης για να ξεκινήσει το παιχνίδι, είναι να πλοηγηθεί στο App Store, στη κατηγορία των Arcade. Η υπηρεσία θα ανοίξει τα φτερά της κάποια στιγμή μέσα στο Φθινόπωρο όμως δεν ανέφερε το κόστος που θα έχει στο κοινό που θα την εκμεταλλευτεί.

 

 

 

2019-03-25-image-16.jpg.579923e99a14c4d3d4c442132abf2616.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

H apple επέκτηνε τόσο το οικοσοσύστημα της χθες, έτσι ώστε είτε να έχουν πελάτες - πρόβατα κα την ταπεινή μου γνώμη, μιας και δεν έχουν πραγματικές επιλογές - για πάντα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now