MetallicGR

Ευρώπη: Οι πρώτες μειώσεις τιμών στις NVIDIA RTX GPUs

Recommended Posts

Ευρωπαϊκό κατάστημα ρίχνει ελαφρώς τις τιμές των RTX καρτών γραφικών της NVIDIA ενώ συνεχίζονται οι προσφορές με τα παιχνίδια της EA.

 

Πιο ειδικά οι προσφορές έχουν ξεκινήσει από το Αγγλικό Overclockers UK και αναφέρονται σε όλη τη σειρά των RTX GPUs της NVIDIA. Η RTX 2060, η μικρότερη GPU της NVIDIA που φέρει στοιχεία ray tracing θα πωλείται με αρχική τιμή τις 299 αγγλικές λίρες και η προσφορά περιλαμβάνει ένα από τα τρία παιχνίδια, Anthem, Battlefield V και Metro Exodus. Η RTX 2070 ξεκινά με προτεινόμενη τιμή 419 αγγλικές λίρες ενώ 2080 και 2080 Ti πέφτουν ελαφρώς στις 599 και 979 αντίστοιχα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο τελευταίες περιλαμβάνουν και τους τρεις παραπάνω AA τίτλους.

 

Έχοντας συμπληρώσει έξι μήνες στην αγορά, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε πτώση στις τιμές αυτών των καρτών ωστόσο δεν είναι γνωστό εάν η κίνηση προέρχεται από την NVIDIA ή είναι πρωτοβουλία του συνεργάτη λιανικής, στη προκειμένη περίπτωση του Overclockers UK. Πριν από μερικές ημέρες η NVIDIA έσπευσε να τονίσει την επιτυχία των RTX GPUs τις πρώτες εβδομάδες της κυκλοφορίας ενώ ανέφερε πως οι χρήστες είναι πρόθυμοι να κάνουν το 'step up' και να αγοράσουν μια υψηλότερης βαθμίδας GPU για το σύστημά τους. Αυτό όμως είναι η μια πλευρά του νομίσματος αφού στα τελευταία οικονομικά αποτελέσματά της, η NVIDIA έδειξε χαμηλότερα έσοδα για το Q4 του 2018 γεγονός που απέδωσε στην συρρίκνωση της αγοράς του cryptocurrency, κάτι που αντικρούουν αναλυτές που θεωρούν πως οι πωλήσεις καρτών για αυτή την αγορά ήταν υψηλότερες. Στη τελική, η μείωση των τιμών στις RTX GPUs ίσως είναι η αρχή και ωφελεί τους τελικούς χρήστες.

 

 

shop-2080-ti-1070.jpg.71d034f191b3593f46f24ac297201193.jpg

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλό να δούμε τις τιμές σε πιο λογικές τιμές. Αλλά προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχει ακόμα περιθώριο για περεταίρω μείωση. Αλλά όπως και να χει αυτή τη στιγμή οι Nvidia κάρτες είναι μόνοδρομος.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now