MetallicGR

Η Valve αποκάλυψε το VR Headset 'Index'

Recommended Posts

Λίγες ώρες πριν η Valve ανακοίνωσε την ύπαρξη ενός νέου VR headset το οποίο θα φτάσει στα χέρια των πρώτων καταναλωτών τον Μάιο.

 

Η μόνη εικόνα που κυκλοφορεί από το headset είναι η παρακάτω, όμως μόνο από αυτή βλέπουμε δύο από τα σημαντικότερα ίσως features του. Αρχικά το slider για τη ρύθμιση των εσωτερικών οθονών για να ταιριάξουν με την απόσταση των ματιών μας βρίσκεται στο Index, κάτι που όπως τονίζει η πηγή δεν υπάρχει στο Oculus Rift S που ανακοινώθηκε πριν από μερικές ημέρες.

 

Όπως και το Rift S αλλά περισσότερο το Vive, εδώ βλέπουμε και δύο κάμερες που κοιτάζουν τον πραγματικό κόσμο, κυρίως για τις AR δυνατότητες του headset, όπου εικονικά στοιχεία εισάγονται στον πραγματικό. Την ίδια στιγμή γίνεται λόγος και για τα χειριστήρια του Index τα οποία η Valve ονομάζει 'Knuckles' ενώ ένα παιχνίδι που τα βλέπουμε είναι το Boneworks όπου λειτουργούν στο HTC Vive και το lighthouse σύστημα tracking. Τα specs που δε γνωρίζουμε για την ώρα είναι η ανάλυση, το refresh rate των οθονών αλλά και το field of view που προσφέρει στον εικονικό κόσμο.

 

 

 

1526730950_valveindexvrheadset.png.e970c781425110197887e89ae6e8d9e3.png

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now