MetallicGR

Κουτί για να... επιδεικνύετε τις RAM σας λανσάρει η G.Skill

Recommended Posts

Η Ταϊβανέζικη εταιρία θέλει να τοποθετήσετε τις 'spare' Trident-Z Royal μνήμες σας στο ειδικό κουτί που έφτιαξε, το οποίο μάλιστα τις φωτίζει για ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

 

Η πρόταση της εταιρίας σίγουρα δεν ανταποκρίνεται αρκετά σε πραγματικά σενάρια, όπου κάποιος για παράδειγμα έχει αγοράσει περισσότερα Royal kits απ' ότι θα χρειαστεί στο σύστημά του, με στόχο να τα βάλει σε ένα κουτί και να τα επιδείξει στους φίλους τους. Όπως και να 'χει η νεότερη σειρά μνημών Royal έχει κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα οποία η G.Skill θέλει να αναδείξει με αυτό το προϊόν.

 

Πιο ειδικά η νέα σειρά αποτελείται από δύο παραλλαγές, τη μια με μνήμες σε χρυσό περιτύλιγμα και κομμάτια από αληθοφανή διαμάντια στη κορυφή τα οποία φωτίζονται σε πολλά χρώματα, χάρη στο RGB και άλλη μια με επινικελωμένη και κατ' επέκταση ασημί φινίρισμα. Το κουτί περιλαμβάνει δύο DIMM slots και USB σύνδεση οπότε μπορούμε να τη τροφοδοτήσουμε από κάποια USB θύρα του υπολογιστή μας, ή από κάποιον μετασχηματιστή εάν το stand θα τοποθετηθεί μακριά από το PC.

 

Το αποτέλεσμα δείχνει αρκετά εντυπωσιακό αλλά όπως προαναφέραμε δεν υπάρχουν πολλοί που έχουν στην άκρη μερικά Trident-Z Royal memory sticks ούτε γνωρίζουμε κάποιον που θα πάρει ένα έξτρα μαζί με το display box για αυτόν τον σκοπό, αλλά δε παύει να είναι μια πετυχημένη κίνηση για να τραβήξει τα βλέμματα προς τη νέα σειρά μνημών.

 

 

1920804916_SkillMadeaDisplayBoxforYourRGBMemory(2).jpg.3b06e201dd88d90872cfd496b9a07fb1.jpg

 

 

 

1482857708_SkillMadeaDisplayBoxforYourRGBMemory(1).jpg.7793854efd79d678080c4e9310a884b3.jpg

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Ε ουσιαστικά ένα διακοσμητικό φωτιστικό είναι. Και να μην είχαν διαστάσεις-σχέδιο RAM sticks δεν θα πείραζε κανέναν. Είχαν καλούπια για RAM και είπαν να χρησιμοποιήσουν την μορφή για να έχει 1% νόημα-λογική μια εταιρία RAM να πουλάει διακοσμητικά φωτιστικά.

Αν το δεις ως διακοσμητικό φωτιστικό δεν είναι άσχημο.

Link to comment
Share on other sites

?:hmmm:

 

Οπότε όταν θα πάρω μνήμες, θα πάρω και extra μνήμες για να τις βάλω για διακόσμηση.

 

Πάνω που πίστευα ότι ξεπεράσαμε την εποχή των LEDs στα πάντα στο PC.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now