MetallicGR

Jedi: Fallen Order είναι το επόμενο Star Wars game

Recommended Posts

Με εκδότη την EA Games και βασικό στούντιο ανάπτυξης την Respawn Entertainment το επόμενο Star Wars game αποκαλύπτεται και επίσημα.

 

Μιας και αυτή τη φορά δεν βλέπουμε την εμπλοκή της DICE η οποία έχει τη μηχανή γραφικών Frostbite, εδώ η Respawn θα αξιοποιήσει την Unreal Engine 4 και όχι την Source της Valve, όπως έκαναν και τα Titanfall 1 και 2. Το όνομά του, Jedi: Fallen Order και ο λόγος που χρησιμοποιεί αυτή τη μηχανή γραφικών, είναι διότι η ανάπτυξή του ξεκίνησε αρκετό καιρό πριν και έτσι το πρώτο πράγμα που αναμένεται να διαφοροποιηθεί σε σχέση με τα τωρινά Star Wars games όπως το Battlefront II είναι ο χειρισμός.

 

Το παιχνίδι εμφανίστηκε στο Star Wars Celebration, εκεί όπου είδαμε και το trailer για την επόμενη κινηματογραφική ταινία, πιο ειδικά του ένατου (IX) επεισοδίου της τελευταίας τριλογίας Star Wars. Θα υπάρξει σύμφωνα με πληροφορίες και playable έκδοση στην επερχόμενη έκθεση E3 που θα διεξαχθεί στο Los Angeles το καλοκαίρι. Υπενθυμίζεται ότι η Respawn έχει 'ανέβει' στο πάνθεον των game developers με την κυκλοφορία του αρκετά επιτυχημένου και free to play τίτλου Apex Legends.

 

Ωστόσο η ανακοίνωση της EA Games συνοδεύτηκε και από αρκετή καχυποψία αφού στο Twitter λογαριασμό της ανάρτησε το παρακάτω: "No microtransactions. No loot boxes. And no, we won't be adding them. A single-player Star Wars story for those of you who are ready to become a Jedi". Και τα πρώτα σχόλια αναφέρουν πως ίσως η EA βρει διαφορετικό τρόπο να αυξήσει τα κέρδη της από τον τίτλο, εσείς τι πιστεύετε;

 

 

12085010964l.thumb.jpg.c96371da9828f94634d79b4f6fd40a5f.jpg

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Αν είναι single player παιχνίδι με παραγωγή επιπεδου witcher 3 (δηλαδή προσεγμένο σενάριο, γραφικά, μουσική και gameplay), στο σύμπαν του star wars νομίζω θα τα πάει πάρα πολύ καλά και θα το τιμήσω. Στην ΕΑ δεν έχω μεγάλη εμπιστοσύνη, αλλά αν υπάρχει σοβαρό στούντιο από πίσω και κρατήσουν τις υποσχέσεις του tweet θα πάει πολύ καλά για όλους.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now