MetallicGR

Φήμες θέλουν την Apple να λανσάρει ένα μικρό iPhone 8

Recommended Posts

Οι πωλήσεις των smartphones δείχνουν στάσιμες τη τελευταία περίοδο και η Apple ίσως έχει βρει τρόπο να επαναφέρει το ενδιαφέρον των καταναλωτών.

 

Η τελευταία γενιά iPhone χαίρει χλιαρής αποδοχής από το κοινό και αποτελείται από τρία μεγάλα σε διαστάσεις τηλέφωνα με εξίσου υψηλές τιμές για τη κατηγορίας τους. Παρά το βελτιωμένο hardware και τις υψηλής ποιότητας κάμερες που εφοδιάζονται αυτά τα features δε φαίνεται να είναι ικανά να προσελκύσουν αγοραστές και όπως δήλωσε πριν από μερικούς μήνες ο CEO της Apple Tim Cook, αρκετοί κάτοχοι iPhone είναι ικανοποιημένοι με τις συσκευές τους, ενώ άλλοι τις 'φρεσκάρουν' όπως με την εγκατάσταση καινούριας μπαταρίας παρατείνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής της συσκευής τους.

 

Πληροφορίες από το Economic Daily αναφέρουν πως η Apple ίσως έχει στα σκαριά μια νέα έκδοση του iPhone 8 που θα κυκλοφορήσει το 2020 ωστόσο ακόμη δεν είναι γνωστή η ονομασία που θα έχει. Το refresh ενδέχεται να ενσωματώνει και νεότερο επεξεργαστή για να γίνει περισσότερο θελκτικό στη midrange αγορά που θα προορίζεται, εκεί όπου υπάρχουν δεκάδες λύσεις από άλλες εταιρίες. Για την ώρα το iPhone SE κυκλοφορεί σε λίγα κομμάτια ωστόσο πριν από μερικές εβδομάδες, είδαμε μερικά κομμάτια να πωλούνται σε ορισμένες αγορές σε τιμές κάτω των $300. Με αυτά κατά νου η entry level κατηγορία της Apple θα μείνει κενή και εκεί ίσως υπάρχει χώρος για ένα ανανεωμένο smartpohne από την Apple.

 

 

 

iPhone_8.jpg.652e118d67dce4a4933aa30d3af5c680.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now