MetallicGR

Το Apex Legends χάνει μεγάλο ποσοστό των viewers του

Recommended Posts

Αρκετοί streamers και παίκτες φαίνεται πως εγκαταλείπουν το παιχνίδι που κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες σύμφωνα με έρευνα.

 

Το Apex Legends της Respawn Entertainment είδε την τεράστια προσέλευση των gamers στις αρχές του έτους ως το αντίπαλο δέος του Fortnite με Battle royale gameplay και εναλλακτικό τρόπο χειρισμού. Τώρα, μερικούς μόνο μήνες μετά τη κυκλοφορία του οι gamers δείχνουν να το εγκαταλείπουν, ενώ το ίδιο διακρίνεται και από τα ποσοστά θέασης σε δημοφιλείς πλατφόρμες streaming. Το Stream Elements αποκαλύπτει πως το Fortnite έχασε μερικούς viewers με τη κυκλοφορία του Apex Legends όμως επέστρεψε σε υψηλότερους και πιο σταθερούς αριθμούς λίγο καιρό αργότερα, την ίδια στιγμή που το περιεχόμενο του Apex Legends έπεσε σημαντικά.

 

Μέρος του προβλήματος είναι ενδεχομένως τα μικρότερα updates που προσθέτουν λίγα στο gameplay ενώ υπάρχουν και αρκετοί που αναφέρονται στα προβλήματα των servers μαζί με κακό performance σε ορισμένα configurations. Η πτώση φαίνεται αναμενόμενη ειδικά μετά τα νέα πως δημοφιλείς streamers του χώρου πληρώθηκαν από την EA Games για να δείξουν περιεχόμενο σχετικό με το Apex Legends.

 

 

 

apex-featured-image-16x9.jpg.adapt.crop191x100.1200w.jpg.b3d15b5644de05393c79715d5270706b.jpg

 

 

2019-04-23-image-8.jpg.508e3ad2d990735c28f06cc9d1b5c57e.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now