MetallicGR

GTA VI: Νέες φήμες αναφέρονται σε στοιχεία του gameplay

Recommended Posts

Έξι χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία του Grand Theft Auto V και θωρούμε ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή να μάθουμε για το επόμενο παιχνίδι της σειράς.

 

Διάφορα leaks προδίδουν ορισμένα από τα στοιχεία του επόμενου παιχνιδιού της Rockstar ενώ αρκετά επιβεβαιώνονται από διάφορες πηγές. Ένας τρίτος game developer που φέρεται να δουλεύει σε συνεργασία με τη Rockstar ανάρτησε πληροφορίες στο Pastebin, μια υπηρεσία κειμένου την οποία χρησιμοποιούν αρκετοί για προσωρινή αποθήκευση. Σε αυτό ο developer αναφέρει πως το επόμενο μέρος της σειράς θα κυκλοφορήσει και πάλι αποκλειστικά για τις next gen κονσόλες της αγοράς όπως το PlayStation 5 για τους πρώτους μήνες προτού εμφανιστεί και στις υπόλοιπες.

 

Όσον αφορά τη δομή του, πηγές αναφέρουν την ύπαρξη μιας λειτουργίας 'cloud gaming' που θα υπάρχει αρχικά μόνο στις next gen κονσόλες και θα είναι απαραίτητο για το online κομμάτι του game. Παράλληλα λέγεται ότι το περιεχόμενο του παιχνιδιού θα είναι σημαντικά μεγαλύτερο από κάθε άλλο Grand Theft Auto και έτσι η κυκλοφορία του για αρχή μόνο στις next gen κονσόλες είναι μονόδρομος για την απρόσκοπτη λειτουργία του. Εκτός από αυτά, αναφορές γίνονται και στο gameplay και τις περιοχές που θα περιλαμβάνει. Η πηγή μας προϊδεάζει για έναν μεγάλο χάρτη που θα περιλαμβάνει και γνώριμα μέρη όπως τη πόλη Los Santos, τη Vice City και τη Liberty City στα οποία θα μπορούμε να παίξουμε και ως 'drug lord' ασκώντας επιρροή σε περιοχές του χάρτη. Φυσικά όλα τα παραπάνω αποτελούν για την ώρα φήμες τις οποίες θα μάθουμε αλλά όχι πριν από το 2022, μια ημερομηνία που κάνει τον κύκλο του διαδικτύου για αρκετό καιρό τώρα.

 

 

 

 

rockstar-gta-v.jpg.55fafb555cd97bb3fd6fb7212e4f10a9.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now