MetallicGR

Το Apex Legends ίσως κυκλοφορήσει και στο mobile

Recommended Posts

Στα οικονομικά αποτελέσματα της EA Games το παιχνίδι Apex Legends έπαιξε σημαντικό ρόλο ωστόσο η εταιρία έχει και άλλες βλέψεις για το μέλλον του.

 

Η Respawn Entertainment που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του τίτλου πραγματοποίησε ένα δυναμικό λανσάρισμα ενώ η EA ανέβαλε το κομμάτι της προώθησης το οποίο περιελάμβανε διάσημους streamers τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του. Αναμφίβολα λοιπόν ο συνδυασμός του καθηλωτικού battle royale gameplay και των παραπάνω έπαιξε σημαντικό ρόλο στα έσοδα της EA Games.

 

Όπως ανακοίνωσε στα οικονομικά αποτελέσματα φαίνεται πως η EA Games θέλει να συνεχίσει το momentum βγάζοντας το παιχνίδι και σε άλλες πλατφόρμες. Για την ώρα το Apex Legends είναι διαθέσιμο σε PC και Xbox/PS4, τις δύο δημοφιλείς κονσόλες της αγοράς, ωστόσο η αγορά του mobile έχει και αυτή σημαντικό κοινό, όπως μας έχουν δείξει τα Fortnite και PUBG, όπου και τα δύο θα τα βρούμε στα μεγάλα Stores των δύο μεγάλων λειτουργικών συστημάτων, Android και iOS.

 

Φυσικά για την ώρα δεν είναι γνωστό εάν και πότε θα δούμε το Apex Legends να κυκλοφορεί για το smartphone μας, αλλά μια τέτοια κίνηση ίσως είναι αναμενόμενη μιας και το ενδιαφέρον των gamers μετατίθεται ξανά στο Fortnite και σε άλλα δημοφιλή παιχνίδια. Η Respawn από την άλλη έχει πει από τον προηγούμενο μήνα ότι θα προσφέρει τακτικές και ποιοτικές προσθήκες στο gameplay σε βαθμό που θα πλησιάσει το Fortnite, με στόχο αυτό να μην μειωθεί το ενδιαφέρον τους πρώτους μήνες.

 

 

 

Apex-Legends-Aiming.jpg.da8c1bf6c3c74b50107d3fca22d44755.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now