MetallicGR

Το Bitcoin έφτασε τα $6000 για πρώτη φορά φέτος

Recommended Posts

Τα κρυπτονομίσματα έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, ωστόσο το Bitcoin δείχνει ότι μπορεί να ανακάμψει αγγίζοντας νέα ύψη για το 2019.

 

Η πορεία του Bitcoin ήταν σαν ένα ρολερ κόστερ. Το 2017 όπου και άλλα μεγάλα κρυπτονομίσματα ήταν στο ζενίθ τους, το Bitcoin αντιστοιχούσε μέχρι και σε $19.500, μια τιμή που έπεσε στα $3.000 μέσα σε έναν χρόνο, ρίχνοντας όχι μόνο το Bitcoin, αλλά και άλλα δημοφιλή κρυπτονομίσματα όπως το Ethereum που τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές πασχίζει να μείνει πάνω από τα $180.

 

Παρά τις επιπλοκές που προκαλούν οι hackers ανά καιρούς, με πρόσφατη την υποκλοπή $40 εκατομμυρίων σε Bitcoin από το ανταλλακτήριο Binance, το Bitcoin βρήκε τρόπο να ανέλθει ξανά στα $6.000, η μεγαλύτερη τιμή για το 2019 μέχρι στιγμής. Λόγοι που πιθανόν βοήθησαν στην άνοδο είναι και οι υιοθέτηση του νομίσματος από mainstream εταιρίες σαν τρόπο πληρωμής, δίνοντας έτσι κίνητρα σε μεγάλους επενδυτές να πάρουν στα χέρια τους Bitcoin επηρεάζοντας την τιμή του.

 

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τέτοιες διαβαθμίσεις στις τιμές των κρυπτονομισμάτων όπως του Bitcoin ωστόσο επενδυτές και αναλυτές θεωρούν ότι θα δούμε την ιστορία να επαναλαμβάνεται στο μέλλον ξεπερνώντας το μεγαλύτερο ρεκόρ, ίσως τραβώντας μαζί και άλλα 'γειτονικά' κρυπτονομίσματα.

 

 

 

1472102062_onebitcoinimage.jpg.f57a72d357c2d6b45e8d2346901b6b7d.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now