MetallicGR

Ο Vivaldi browser ντύνεται με... Chroma χάρη στη Razer!

Recommended Posts

Το σύστημα φωτισμού της Razer έρχεται για πρώτη φορά σε έναν... περιηγητή και στόχο έχει να ταιριάξει το χρώμα της ιστοσελίδας με αυτό των περιφερειακών.

 

Ψάχνοντας νέους τρόπους να κάνει τα προϊόντα της πιο ελκυστικά στο ευρύ κοινό η Razer συνεργάστηκε με τον δημιουργό του Vivaldi, ενός νέου σχετικά internet browser που σχεδιάστηκε από τον συνιδρυτή του Opera κυρίως λόγω του ότι ο τελευταίος άφησε την Presto μηχανή για την Chromium και η αλλαγή, πήρε μαζί και πολλά ειδικά χαρακτηριστικά. Παρά το γεγονός όμως ότι και ο Vivaldi τρέχει χάρη στη μηχανή rendering Chromium, πολλά από τα στοιχεία που αγαπήσαμε έκαναν και εδώ την εμφάνισή τους.

 

Το νεότερο είναι το Razer Chroma, το γνωστό σύστημα φωτισμού που βρίσκεται σε πολλά περιφερειακά της εταιρίας και προσφέρει πλήθος εφέ και χρωματικών συνδυασμών. Στη νεότερη έκδοση που κυκλοφόρησε τη προηγούμενη εβδομάδα το στοιχείο προστέθηκε στον browser και πλέον όσοι έχουν συμβατά περιφερειακά, αυτά θα παίρνουν το χρώμα του site που επισκέπτεται ο χρήστης διατηρώντας μια ομοιόμορφη εικόνα στο setup μας όσο σερφάρουμε στο διαδίκτυο.

 

 

Vivaldi-browser.jpg.f2458ffb8f7ec7e8cb254e46e748b2d2.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now