MetallicGR

Μια ασυνήθιστη action camera έρχεται από τη DJI

Recommended Posts

Η DJI δείχνει να 'μπαίνει' στα χωράφια της GoPro με μια action camera που έρχεται να λύσει διάφορα προβλήματα της δεύτερης, όπως το selfie καδράρισμα.

 

Οι δύο εταιρίες όπως αναφέρει σωστά και το TechCrunch είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν για ένα drone project το οποίο θα μπορεί να καταγράφει αθλητές την ώρα που τρέχουν, ωστόσο τα σχέδια δεν έγιναν ποτέ πραγματικότητα με τη GoPro να λανσάρει μόνη της το Karma, ένα drone που δεν είχε την αποδοχή που περίμενε η αμερικανική εταιρία.

 

Η Osmo Action που εμφανίστηκε έχει μια δευτερεύουσα οθόνη στη πρόσοψη με διαγώνιο 1.4 ίντσες η οποία δείχνει τις απαραίτητες πληροφορίες για κάποιον που βιντεοσκοπεί τον εαυτό του. Η κλασική οθόνη στο πίσω μέρος εξακολουθεί και υπάρχει, όμως προσθέτοντάς την η DJI ενεργοποιεί μια κρυφή ίσως δυνατότητα που έχουν πολύ διαφορετικού form factor κάμερες και δεν είναι άλλη από το vlogging. Η DJI όμως δε σταματά εκεί αφού παρέχει ταυτόχρονα και δυνατότητα λήψης HDR φωτογραφιών ενώ υπόσχεται και σταθερότερα βίντεο χάρη στο ηλεκτρονικό σταθεροποιητή της. Η προτεινόμενη τιμή της Osmo Action ανέρχεται στα $349, σχετικά υψηλότερα από την αντίστοιχων δυνατοτήτων premium κάμερα της GoPro και κυκλοφορεί άμεσα.

 

 

 

GLDN4203.jpg.12a86041739ceefbf9aae3117d500972.jpg

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now