stavros

Call of Duty: Black Ops 5 από την Treyarch το 2020

Recommended Posts

Για την ώρα δεν έχουμε reveal του επόμενου Call of Duty, που όπως όλα δείχνουν πρόκειται για ένα νέο Modern Warfare, ωστόσο ξεκίνησαν τα leaks για το Call of Duty 2020.

 

Το πλέον πρόσφατο leak έρχεται από το Kotaku και σύμφωνα με τις πηγές του, το μεθεπόμενο Call of Duty (2020) τελικά θα αναπτυχθεί από την Treyarch. Από το 2012 και κάθε έτος η Activision αναθέτει την ανάπτυξη του Call of Duty σε τρία studios (Treyarch, Sledgehammer & Infinity Ward) τα οποία διαδέχονται το ένα μετά το άλλο, με κυκλική σειρά.

 
2012 - Treyarch - Call of Duty: Black Ops II

2013 - Infinity Ward - Call of Duty: Ghosts

2014 - Sledgehammer - Call of Duty: Advanced Warfare

2015 - Treyarch - Call of Duty: Black Ops III

2016 - Infinity Ward - Call of Duty: Infinite Warfare

2017 - Sledgehammer - Call of Duty: WWII

2018 - Treyarch - Call of Duty: Black Ops IIII

2019 - Infinity Ward - Unannounced (but at this point it’s basically an open secret that it’s a new Modern Warfare)


Για το 2020, η Activision προσπάθησε να αλλάξει την παραπάνω σειρά, αναθέτοντας στη Raven ηγετικό ρόλο με τη Sledgehammer να αναλαμβάνει τα 'μετόπισθεν'. Όμως σύμφωνα με πηγές, τη περασμένη εβδομάδα η Activision ενημέρωσε τους developers ότι το δίδυμο των studios Raven & Sledgehammer δεν θα ηγείται πλέον του project, αλλά τη θέση τους παίρνει η Treyarch με την ανάπτυξη ενός νέου Black Ops.

 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το CoD του 2020 περιέχει ήδη campaign mode το οποίο διαδραματίζεται στην εποχή του Ψυχρού Πολέμου (μάλλον σε σχέση με τον πόλεμο στο Βιετνάμ) και έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Αυτό το campaign δεν πρόκειται να παραμεριστεί καθώς η Treyarch προσανατολίζεται στην έκδοση ενός ακόμα Black Ops, μάλλον του Black Ops 5, με τις Raven & Sledgehammer σε δευτερεύοντα ρόλο. Οι παραπάνω αλλαγές στην ηγεσία του development ίσως σχετίζονται και με την κατάσταση που επικρατεί στο στρατόπεδο της Sledgehammer, το οποίο πέρασε ένα ταραχώδες 2018, με τους co-founders Michael Condrey και Glen Schofield να εγκαταλείπουν την SHG, μία κίνηση που ακολούθησαν και άλλοι developers.

  

 

livestream-treyarch-black-ops-4.thumb.jpg.aef7eb72c37dc1ba20af9ca5db9e0fee.jpg

Εικόνα: Dexerto.com

 

 

 

Πηγή

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now