MetallicGR

Sapphire: 'Φτιάχνουμε δύο NAVI GPUs'

Recommended Posts

Εκπρόσωπος της εταιρίας αναφέρεται σε δύο μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο καλοκαίρι για να ανταγωνιστούν δημοφιλείς προτάσεις της NVIDIA.

 

Η NAVI είναι η επόμενη γενιά καρτών γραφικών της AMD, μέρος των οποίων θα συναντήσουμε και στις μελλοντικές κονσόλες των δύο μεγάλων εταιριών, και πιθανώς περισσότερων με το πέρας του χρόνου. Μιλώντας σε ανθρώπους της βιομηχανίας, η Sapphire ανέφερε μεταξύ άλλων πως ετοιμάζει δύο μοντέλα με προτεινόμενες τιμές τα $399 και τα $499 με στόχο να ανταγωνιστούν τις RTX 2060 και την RTX 2070. Το γεγονός αυτό σύμφωνα με τις ίδιες φήμες θα γίνει εν μέσω καλοκαιριού και πιο ειδικά την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.

 

Αυτό που αφήνεται να εννοηθεί τόσο από αυτή τη πληροφορία όσο και από το πιο πρόσφατο slide που έδειξε στους επενδυτές, είναι πως οι NAVI θα διαδεχθούν πρακτικά τις Polaris που ενσαρκώνονται με τη μορφή των RX 580 και της πιο πρόσφατης RX 590. Έτσι το lineup θα εξακολουθεί να έχει την Radeon VII στην κορυφή, ενώ οι ανταγωνιστικές προτάσεις θα βρίσκονται από κάτω της. Στις 27 Μαΐου θα υπάρξει ένα keynote από την Dr. Lisa Su, CEO της AMD στην έκθεση Computex, εκεί όπου αναμένονται ίσως περισσότερες πληροφορίες για τη νέα γενιά καρτών γραφικών της εταιρίας. Τέλος, αυτές οι υλοποιήσεις δε θα περιλαμβάνουν ray tracing σε hardware επίπεδο οπότε εάν η εταιρία επιθυμεί να το φέρει σε αυτή τη γενιά, θα το κάνει με software μορφή.

 

 

 

AMD-Annual-Shareholder-Meeting-Navi-Ryzen-3000-1000x563.jpg.851846198a0be3a6213e6d8ab07948cf.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Καλά το πάει η κόκκινη δεν λέω. Δίνει βάση εκεί όπου κάνει κουμάντο και μπράβο της.
Παρ' όλα αυτά, ούτε και φέτος θα δούμε αυτό που θα θέλαμε.

Money talks!:shifty:

Link to comment
Share on other sites

Τουλάχιστον σύμφωνα με τις φήμες θα έχουμε δυνατές κάρτες στο mainstream. Ελπίζουμε, γιατί υπάρχει και το ενδεχόμενο αλλεπάλληλων Ti εκδόσεων από τη πράσινη για να κρατήσει τη διαφορά.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now