MetallicGR

Συσκευές της Huawei 'εξαφανίζονται' από το Microsoft Store

Recommended Posts

Το εμπάργκο των ΗΠΑ στη Huawei έχει ήδη ξεκινήσει και τα ηλεκτρονικά καταστήματα της Microsoft αλλά και το Best Buy έχουν αφαιρέσει όλες τις συσκευές.

 

Παρ' όλα αυτά οι συσκευές της Κινέζικης εταιρίας εξακολουθούν και είναι διαθέσιμες μέσα από το Amazon και το Newegg ωστόσο δε γνωρίζουμε εάν θα σταματήσουν να υπάρχουν σύντομα και εκεί. Όσον αφορά το Microsoft Store, ακόμη και ψάχνοντας από την ελληνική αναζήτηση δημοφιλή notebooks της όπως το το Matebook X Pro, αυτό δεν εμφανίζεται ανάμεσα στα αποτελέσματα όπως και καμία άλλη φορητή συσκευή της εταιρίας. Το φαινόμενο έχει αγγίξει και το (Αμερικανικό) Best Buy, κάτι που δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση τη χώρα μας όμως είναι ένα βαθύτερο πλήγμα για τη Huawei, η οποία έχει γνωστοποιήσει το γεγονός πως έχει έτοιμες εναλλακτικές εκδόσεις των λειτουργικών Windows και Android.

 

Η Microsoft όμως δεν έχει ακόμα δηλώσει τη θέση της απέναντι από την Huawei σε αντίθεση με άλλες εταιρίες όμως το πρώτο βήμα όπως φαίνεται έγινε. Όσον αφορά τα Amazon και Newegg, είναι λογικό να εμφανίζονται στις αναζητήσεις, αφού στα περισσότερα αποτελέσματα οι πωλητές μπορεί να είναι απλά καταστήματα και όχι η ίδια η Huawei. Επισημαίνεται ότι το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ έχει δώσει διορία 90 ημερών για να ολοκληρωθούν ότι συμφωνίες έχει η Huawei με τις Αμερικάνικες εταιρίες προτού ληφθεί νέα απόφαση για τις κινήσεις που θα πάρει η κυβέρνηση των ΗΠΑ.

 

 

huawei_53010caj_hwd_nb_matebook_x_1411003.thumb.jpg.62a84344894a2ec41d96705709a80d88.jpg

 

 

2397166_msstorehuawei.thumb.jpg.132fda88d5e73102cd5cad40fc80b67d.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now