MetallicGR

Core i9 9900KS: Ένας επεξεργαστής-έκπληξη από την Intel

Recommended Posts

Η εταιρία λίγες ώρες πριν την έναρξη της Computex και την εναρκτήρια ομιλία της AMD, ανακοίνωσε έναν ανανεωμένο 9900K!

 

Η μοναδική αλλαγή βρίσκεται στους χρονισμούς και ο 9900KS θα έχει boost 5GHz σε όλους τους πυρήνες χωρίς κάποια εξωτική ψύξη όπως είδαμε νωρίτερα μέσα στο έτος με τον 28-πυρήνων Xeon W-3175X της. Το base clock του νέου Core i9 θα βρίσκεται στα 4.0GHz ενώ την παρουσίαση του μοντέλου ανέλαβε ένα γνώριμο πρόσωπο που εργάζεται πλέον στην Intel, ο Ryan Shrout.

 

Το load που δοκίμασε η Intel επιβεβαίωσε τη σταθερή συχνότητα των 5GHz και στους οκτώ πυρήνες κάτι που γίνεται εύκολα και στην απλή έκδοση με τη προϋπόθεση ότι υπάρχει και αρκετή ψύξη και ένα ικανό κύκλωμα τροφοδοσίας από τη πλευρά της μητρικής. Πέρα από το αυτό το load οι επιδόσεις του 9900KS σε αυτή τη συχνότητα είναι λογικό να χτυπούν και άλλα, ακριβότερα μοντέλα της ίδιας της Intel. Επιπλέον, αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι η Intel θα κυκλοφορήσει και μια έκδοση χωρίς iGPU για τον συγκεκριμένο και αναπόφευκτα, η ονομασία του θα είναι 9900KFC όπως μετέδωσαν αρκετά μέσα πριν από λίγες ώρες - η original είδηση έτρεξε κάποια στιγμή τον Φεβρουάριο. Όσον αφορά την τιμή του, αυτή είναι για την ώρα άγνωστη ωστόσο αναμένουμε περισσότερα τις επόμενες ημέρες.  

 

 

 

i9-box_678x452.jpg.81928767c81747fd1d68b5d81ad27e87.jpg

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, Nickzzz said:

Ναι, 4 GHz base clock και 5 GHz all core turbo, οπότε αν δεν κάνεις κάτι πολύ ζόρικο, θεωρητικά θα είναι στα 5 GHz σχεδόν συνέχεια.

Βέβαια μπορείς απλά να κάνεις oc ένα 9900κ και να τρέχει all core 5ghz.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now