MetallicGR

Custom AMD RX 5700 Series GPUs αναμένονται τον Αύγουστο

Recommended Posts

Στη φουρνιά των NAVI καρτών γραφικών η AMD θα παρουσιάσει μαζί με τους συνεργάτες της και μερικά custom σχέδια και μεταξύ των εταιριών θα είναι και η ASRock.

 

Στη Computex η ASRock βρέθηκε με μερικά concept σχέδια καρτών γραφικών και αργότερα έγινε γνωστό πως προορίζονται για τις μελλοντικές Radeon RX 5700 Series της AMD. Η νέα RDNA αρχιτεκτονική της AMD που ξεφεύγει από τη GCN λογική των προηγούμενων αναμένεται να κυνηγήσει τις υλοποιήσεις της NVIDIA μέχρι και την RTX 2070 ενώ στα υψηλότερα στρώματα η Radeon VII θα παραμείνει ως το αντίπαλο δέος της RTX 2080. Η AMD επιβεβαίωσε πως οι συγκεκριμένες κάρτες θα ενσωματώνουν μνήμες τύπου GDDR6 ενώ οι δύο εκδόσεις που θα κυκλοφορήσουν θα έχουν TDP 180W και 225W.

 

Η ASRock έδειξε μερικά 'concept' όπως τα ονόμασε σχέδια τα οποία όμως θα πάρουν σάρκα και οστά μέσα σε μερικούς μήνες. Reference σχέδια δεν έχουν ανακοινωθεί από την AMD και έτσι θα περιμένουμε τις πρώτες custom GPUs της NAVI γενιάς μέσα στον Αύγουστο σύμφωνα με νέες πληροφορίες που μίλησαν στα μέσα. Η AMD όμως έχει σε κάθε περίπτωση υποσχεθεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις δύο κάρτες γραφικών που ετοιμάζει στην επερχόμενη έκθεση E3 που θα πραγματοποιηθεί στο Los Angeles από τις 11 έως τις 13 Ιουνίου.

 

 

ASROCK-Radeon-RX-5700-Navi-2.jpg.8e537d7c83c4b4dd0b4c8edd90251e41.jpg

 

 

ASROCK-Radeon-RX-5700-Navi-1.jpg.0a424c619385b970dcfe58bf92adadbb.jpg

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now