MetallicGR

Η Game Streaming υπηρεσία της Google ξεκινά τον Νοέμβριο

Recommended Posts

Το 'Stadia' θα ανοίξει τις πύλες του προς το κοινό τον Νοέμβριο και δυστυχώς η χώρα μας δεν περιλαμβάνεται για την ώρα στη λίστα.

 

Το πρώτο κύμα περιλαμβάνει 14 χώρες μεταξύ των οποίων και οι ΗΠΑ, η Αγγλία και ο Καναδάς ενώ από τη πρώτη ημέρα θα υπάρχουν τουλάχιστον 31 παιχνίδια από 21 διαφορετικούς publishers στη πλατφόρμα. Το Stadia είναι η πρόταση της Google στον χώρο του game streaming και έρχεται να αντιταχθεί σε άλλες μεγάλες όπως αυτής της Sony για το PlayStation αλλά και του Xbox Live και του Steam, ωστόσο η εταιρία μας αναφέρει ότι θα μπορούμε να αγοράζουμε τίτλους μέσα από τη πλατφόρμα.

 

Ανάμεσα στους developers βρίσκουμε αρκετά μεγάλα ονόματα όπως την Bethesda της EA Games αλλά και της Ubisoft που έρχεται με αρκετά παιχνίδια, πολλά από τα οποία θα τα δούμε να κυκλοφορούν αργότερα μέσα στο έτος. Η συνδρομητική υπηρεσία θα έχει αρχικό κόστος τα 9.99€ σε αρκετές περιοχές ενώ η Founder’s Edition των ~129€ θα περιλαμβάνει μαζί και αρκετά καλούδια όπως το limited edition χειριστήριο σε χρώμα Night Blue.

 

Ο ανταγωνισμός ετοιμάζει και αυτός προσθήκες και βελτιώσεις στις δικές του υπηρεσίες και η E3 2019 είναι ίσως το καλύτερο σημείο στο οποίο αυτές θα γίνουν πράξη.

 

 

 

stadia.jpg.acab43c3451e6b636596f5dbe4f431be.jpg

 

stadia_bandwidth.jpg.47b18c33388c49dbf0486365ead92293.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω κανείς δεν περίμενε να δει ότι θα υπάρχει και free version (αν και είναι σίγουρο ότι θα έχει adds). Ξεκίνησαν δυναμικά να δουμε που θα το πάνε.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now