MetallicGR

Το Cyberpunk 2077 έρχεται τον Απρίλιο του 2020

Recommended Posts

Η E3 περιλαμβάνει ήδη αρκετές ανακοινώσεις και μια από τις σημαντικότερες είναι και το Cyberpunk 2077 της CDProject Red.

 

Η πολωνική εταιρία βρέθηκε με ένα σημαντικό update στην έκθεση E3 2019 στο Los Angeles σχετικά με το Cyberpunk 2077 και περιλαμβάνει ένα νέο trailer μαζί με την εμφάνιση ενός σημαντικού χαρακτήρα που υποδύεται ο Keanu Reeves. Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια του Xbox E3 briefing και έτσι είδαμε το πρώτο trailer μαζί με την εμφάνιση του πρωταγωνιστή 'V' να έχει πάρει στα χέρια του ένα πολύτιμο chip.

 

Σημαντικός χαρακτήρας σύμφωνα με την εταιρία ανάπτυξης θα είναι και ο Johnny Silverhand, ένας άνθρωπος με ένα μεταλλικό χέρι τον οποίο υποδύεται ο Keanu Reeves και βλέπουμε να μιλάει με τον πρωταγωνιστή στο τέλος του trailer. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου του 2020 και οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει μέσα από το Steam (και άλλες υπηρεσίες) όπου θα γίνει και η διάθεσή του. Το trailer όμως περιλαμβάνει περισσότερη πληροφορία από οτιδήποτε γι' αυτό αξίζει να το δείτε παρακάτω:

 

 

1102572157_cinematictrailercyberpunk2077.thumb.jpg.50e97ccda014490a65c7afa30de5fac8.jpg

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now