Pastelidis.n.s.

Solidata Launches 2.5-inch IDE Solid-State Drives !

Recommended Posts

[wrapleft]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/74749b56bf574c68.gif[/wrapleft]H Solidata πρόσφατα ξεκίνησε την διάθεση των νέων P2 2,5'' SSD (Solid State Drive) oi oποίοι είναι εξοπλισμένοι με IDE interface. Οι νέοι SSDs απευθύνοται στους χρήστες παλαιότερων μηχανημάτων/συστημάτων που δεν υποστηρίζουν SATA ports και σε χρήστες που προτιμούν περισσότερο το παλιό 80-pin IDE αντι το SATA. Έρχονται σε δύο εκδόσεις που διαφέρουν μεταξύ τους στην χωρητικότητα καθώς ο ένας είναι 32GB και ο άλλος 64GB. H μέγιστη ταχύτητα writing είναι 70MB/sec και reading 90ΜΒ/sec. H μέγιστη κατανάλωση ενέργειας σε load κατάσταση αυτών των SSDs είναι 0,5W και σε idle 0.25W. Οι διαστάσεις τους θα είναι 100 x 70 x 9,5 mm και θα ζυγίζουν 75gr ο καθένας. Να αναφέρουμε οτι δεν υπάρχει καμιά πληροφορία σχετικά με την τιμολόγηση τους.

solidata_ssd01.jpg

Edited by Pastelidis.n.s.
Link to comment
Share on other sites

εχω αρκετες μερες επικοινωνια με την κυρια αυτη αλλα μετα δυσκολιας μπορω να παρω κανα sample για κανα review... εχουν καλη Χ series με 240/230 read / write και ενα αλλο καλο ενονοματι raidpak αλλα που....δεν στελνουν τα καθαρματα τιποτα να δουμε... :(

αξιο σημασιας ειναι και το γεγονοw οτι εχουν χαμηλα IOPS

Link to comment
Share on other sites

H μέγιστη ταχύτητα writing είναι 70MB/sec και reading 90ΜΒ/sec

Τέλειες τιμές , αν αναλογιστείς πως το ΑΤΑ πάει μεχρι 100MB/s

Πιο ωραιο θα ήταν να έρχεται ο SSD με ΑΤΑ βυσμα για laptop , και στο κουτι να υπήρχε και adaptorας για να μπαίνει και σε desktop.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now