MetallicGR

Microsoft: Με machine learning πέρασε το τελευταίο update

Recommended Posts

Η εταιρία αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο θα περνάει τα updates από εδώ και στο εξής στα συστήματα των χρηστών.

 

Τα Windows updates ήταν και συνεχίζουν σε ορισμένες περιπτώσεις να είναι η Αχίλλειος πτέρνα του λειτουργικού συστήματος κυρίως όσον αφορά το deployment σε μη συμβατά συστήματα δημιουργώντας περισσότερα προβλήματα στους τελικούς χρήστες. Θέλοντας να το αλλάξει αυτό η Microsoft βρίσκεται στη διαδικασία 'εκπαίδευσης' ενός machine learning δικτύου με στόχο την αποδοτικότερη διάθεση του πιο πρόσφατου update που είναι η build 1903 του Μαΐου.

 

Αυτό που πρακτικά θέλει να κάνει με τη χρήση machine learning είναι να διορθώσει τα προβλήματα ασυμβατότητας που δείχνουν να αντιμετωπίζουν ορισμένα PCs με στόχο το πιο τελευταίο update να περάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερα συστήματα. Η τελευταία έκδοση περιλαμβάνει αρκετές προσθήκες και βελτιώσεις ενώ συνιστάται ακόμα και για χρήση με τα επερχόμενα Ryzen συστήματα τρίτης γενιάς από την AMD, λόγω των σημαντικών βελτιώσεων στον scheduler και σε άλλα σημεία.

 

 

216933493_windows10.thumb.jpg.076cf88b84b4532406c16f02dd9e65cf.jpg

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

εγω παντως, κουραστηκα - μετα απο καμια 15αρια προσπαθειες..!! -  να μου χτυπανε στον FX, και εμεινα στα 7αρια..!!! οταν και οποτε κανω αναβαθμιση τα ξαναβαζω..........!! κριμα...!! 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now