George_o/c

CeBIT 2009: H Edifier παρουσιάζει νέα πρωτότυπα ηχεία

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://img12.imageshack.us/img12/7457/58770134.jpg[/WRAPLEFT]Τα νέα αυτά ηχεία προκάλεσαν αίσθηση και θαυμασμό σε όσους παρευρέθηκαν στην CeBIT επειδή είναι ιδιαίτερα εκκεντρικά και παράλληλα όμορφα. Στόχος τους είναι τα ολοένα και αυξανόμενα iPhone, iPod και MP3 players. Η Εdifier ίσως στους περισσότερους να μην λέει τίποτα γιατί ιδρύθηκε σχετικά πρόσφατα, όμως ακόμα και εμείς μείναμε έκπληκτοι όταν μάθαμε ότι κατασκεύαζε συστήματα για μεγάλα ονόματα του χώρου όπως η Logitech, από το 1996 ! Το selling point της εταιρείας είναι οι λείες επιφάνειες, οι καμπύλες και γενικότερα μια ασυνήθιστη εμφάνιση.

Στην παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να διακρίνετε το iPhone να κάθεται "αναπαυτικά" πάνω στο IF500 Luna5. Το σύστημα αποτελείται από 5 ηχεία που παράγουν κρυστάλλινο ήχο, με την τιμή του να ανέρχεται στα 250?

luna5.jpg

luna5-2.jpg

Τα περισσότερα μοντέλα που είδαμε μέχρι στιγμής έχουν φιουτιουριστικά touch keys, ενώ υπάρχουν και κάποια που ερχονται και με remote control. Ένα ακόμα μοντέλο που τράβηξε όλα τα φώτα πάνω του είναι το Manhattan 8000 - ηχοσύστημα με 2 πολύ μεγάλα speakers που επικοινωνούν μέσω υπέρυθρου σήματος. Στο πάνω μέρος τους θα βρείτε θέση για CD, iPhone και iPhone interface μαζί με SD και USB ins.

emplifier-me.jpg

Εδώ μπορείτε να δείτε το Ciena 3 ...

ciena-3.jpg

... και εδώ το CorBleu – Braque που θυμίζει αυτοκίνητο αντίκα

edifier-stari-radio-bezcd.jpg

edifier-stari-radio-2.jpg

Διαβάστε περισσότερα εδώ ...

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now