MetallicGR

Σημαντικές πτώσεις τιμών στους AMD Ryzen 2000 CPUs

Recommended Posts

Το κύμα των εκπτώσεων στην αγορά έρχεται να συνοδεύσει αυτό των υψηλών θερμοκρασιών της εποχής και επηρεάζει τη σειρά Ryzen 2000 της AMD.

 

Συγκεκριμένα, ήδη βλέπουμε στο δημοφιλές Amazon στο επίσημο κατάστημα της AMD τρεις επεξεργαστές από το προηγούμενο πλέον lineup να δίνονται με γενναίες εκπτώσεις. Εν αρχή είναι ο Ryzen 5 2600 ο οποίος ενσωματώνει 6 πυρήνες και 12 threads και πλέον μπορείτε να τον βρείτε στη τιμή των $140. Η 'X' παραλλαγή του, που προσφέρει λίγο υψηλότερα clocks και τη δυνατότητα για αυτόματο overclocking βάσει ψύξης δίνεται με $20 επιπλέον, στα $160.

 

Ο οκταπύρηνος Ryzen 7 2700X των 16 threads πωλείται πλέον από το ίδιο κατάστημα στα $259, μια σημαντική μείωση από το παρελθόν και σίγουρα θα προσελκύσει όσους ίσως έχουν μείνει με έναν πρώτης γενιάς Ryzen, ή απλά δεν ενδιαφέρονται για αυτά που φέρνει στο προσκήνιο η τρίτη γενιά που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα. Την ίδια μοίρα όμως φαίνεται πως έχουν και μερικοί Threadripper δεύτερης γενιάς, αφού η AMD δείχνει να μειώνει τις τιμές των Ryzen Threadripper 2920X (12core) στα $389 κάνοντας έτσι 'χώρο' στον Ryzen 9 3900X που μόλις κυκλοφόρησε, ενώ ο ακόμη μεγαλύτερος (16core) 2950X δίνεται για την ώρα προς $731, λίγο χαμηλότερα από τα $749 που θα ζητήσει τον Σεπτέμβριο ο Ryzen 9 3950X.

 

 

 

 

15.jpg

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

αναλογα το στοκ και τους προμηθευτες, οι μειωσεις μπορει να παρουν λιγες μερες, λογικα, να περαστουν στην τελικη τιμη.  γιατι αν εχει αγορασει καποιο καταστημα με παλιοτερες (=και πιο αυξημενες) τιμες, ποιος θα καλυψει την μειωση..? 

 

εκτος και επωμιστει την αμεση μειωση απ' ευθειας η AMD, και ζητησει αμεσα πτωση τιμων στην αγορα. σε αυτην την περιπτωση θα καλυψει με πιστωσεις ολους τους πελατες της. ετσι θα περαστουν οι νεες τιμες, αμεσα....! 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now