MetallicGR

Φήμη: Η MSI θα επανακυκλοφορήσει μερικές 400 Series μητρικές

Recommended Posts

Φήμες θέλουν την Ταϊβανέζικη εταιρία να λανσάρει ξανά μερικές 400 Series μητρικές με μεγαλύτερο BIOS chip το οποίο θα υποστηρίξει τους 3ης γενιάς Ryzen.

 

Ένα σημαντικό πρόβλημα που προέκυψε με αρκετές μητρικές που κυκλοφορούσαν ήδη στην αγορά ήταν τα δεδομένα που μπορούσε να αποθηκεύσει το BIOS chip, το οποίο πρακτικά απέτρεπε την υποστήριξη και της νεότερης γενιάς Ryzen, μεταξύ άλλων. Οι πληροφορίες ανέφεραν πως για αυτή τη δουλειά απαιτούνταν ένα chip μεγέθους 256Mbit, που θα μπορούσε δηλαδή να αποθηκεύσει 32MB δεδομένων. Η έξτρα χωρητικότητα καταλαμβανόταν από διάφορα στοιχεία που σχετίζονται με τους νέους επεξεργαστές, όπως τα frequency και τα voltage tables μεταξύ άλλων, στοιχεία που αποτελούν μέρος του AGESA microcode της AMD.

 

Φήμες τώρα θέλουν την MSI να επανεκδίδει ορισμένες 400 Series μητρικές με μεγαλύτερα chips, ενώ όπως ανέφερε πρόσφατα στο HwBox, έχει ήδη μερικές με 256Mbit BIOS chips ακόμα και στο A320 chipset, οπότε η εγκατάσταση κάποιου 3ης γενιάς Ryzen θα είναι εφικτή, όμως χωρίς την υποστήριξη για overclocking, αφού μεγάλο περιοριστικό παράγοντα αποτελεί το κύκλωμα τροφοδοσίας τους. Οι φήμες αναφέρουν την ύπαρξη μοντέλων με το B450 και το X470 chipset και αυτές ίσως αποτελέσουν ένα ενδιαφέρον δέλεαρ για κάποιον που θέλει να συνδυάσει τον νέο (2ης γενιάς) APU του, χωρίς να χρειαστεί να δώσει πολλά για μητρική.

 

 

 

MSI_5.jpg.5420793628c161082a1afc6859680c5a.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now