dimitrisdsg7

Πρόβλημα ξαφνικό με προγράμματα που δεν ξεκινάνε

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά. 
Αντιμετωπίζω ένα ξαφνικό πρόβλημα το οποίο δεν έχω ιδέα από που προέκυψε. Συγκεκριμένα, δεν ξεκινούν ορισμένα προγράμματα όπως το office, to acrobat reader, το steam και δεν ξέρω αν είναι και κάποιο άλλο, μέχρι στιγμής αυτά εντόπισα. Πατάω πάνω στα εικονίδια τους και δε γίνεται τίποτα, δεν εκκινούν κάν τα προγράμματα. Είτε με διπλό κλικ είτε με δεξί κλικ και άνοιγμα σαν διαχειριστής. Πατάω και δε γίνεται απολύτως τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Μέχρι πριν λίγες μέρες όλα ήταν μια χαρά. Είμαι με μαμά windows 10 και όλα τα windows update κανονικά περασμένα. Ο ssd (860 evo) που έχω περασμένα τα windows και όλα τα προγράμματα συμπεριλαμβανομένων και αυτών που ανέφερα ότι δεν ανοίγουν δε φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα. Απεναντίας, καμιά 10αρια προγράμματα άλλα που δοκίμασα να ανοίξω τώρα ξεκινούνε κανονικά. Το Office, ο Acrobat reader και το steam πάπαλα. Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο.

Link to comment
Share on other sites

Τότε δοκίμασε να κάνεις restore σε προηγούμενη ημερομηνία από τα Windows, μήπως και διορθωθεί. Θυμήσου επίσης στο μεταξύ τι νομίζεις ότι εγκατέστησες που μπορεί να σου χάλασε τα προγράμματα.

Link to comment
Share on other sites

Για πρόβλημα με win10 update το βλέπω.

Τρέξε και ένα SFC.exe (System File Checker).

Άλλη λύση είναι εγκατάσταση εκ νέου των apps που δεν παίζουν. Δοκίμασε πρώτα με το Steam ή το Adovbe που είναι πιο ανώδυνα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now