MetallicGR

Νέο boot kit από την AMD γλιτώνει χρόνο από τους PC Builders

Recommended Posts

Η εταιρία επιθυμεί να δώσει στους χρήστες τη δυνατότητα να κάνουν BIOS update των μητρικών 400 Series που πιθανόν αγόρασαν μαζί με τον ολοκαίνουριο Ryzen 3000 τους.

 

Η AMD θέλει να λύσει τα όποια προβλήματα συναντήσουν όσοι προμηθευτούν κάποια συμβατή 400 Series μητρική μαζί με έναν Ryzen 3000 CPU. Όσοι έχουν ήδη B450 και X470 μπορούν ήδη να αναβαθμίσουν το BIOS τους το οποίο πιθανόν φέρει υποστήριξη των νέων CPU, οπότε και η αναβάθμιση θα γίνει χωρίς προβλήματα. Υπάρχουν όμως και χρήστες που περιμένουν το combo - Ryzen 3000 και X470 - το οποίο ανάλογα με τον χρόνο που έχει μείνει η μητρική στην αποθήκη του καταστήματος ενδέχεται να μη περιλαμβάνει το πιο πρόσφατο (και απαραίτητο) BIOS που θα 'διαβάσει' σωστά τον νέο επεξεργαστή.

 

Μερικές λύσεις όπως η ζήτηση της αναβάθμισης από το κατάστημα αγοράς μπορεί να γίνει ούτως ώστε να αποφευχθούν αντίστοιχα προβλήματα τελευταία στιγμή κατά το στήσιμο του υπολογιστή, ωστόσο η AMD μας δείχνει για άλλη μια χρονιά το 'boot kit', ένα δανεικό πακέτο που περιλαμβάνει τον απλό επεξεργαστή Athlon 200GE μαζί με πάστα, που αρκεί για να γίνει η απαραίτητη αναβάθμιση στη μητρική - και στη συνέχεια η εγκατάσταση του νέου επεξεργαστή.

 

Επιπλέον γίνεται λόγος για το BIOS Flashback αρκετών μοντέλων πλέον, ένα feature που δεν απαιτεί επεξεργαστή ή ακόμα και μνήμη για να πραγματοποιηθεί, παρά μόνο ένα USB Stick με συμβατό file system αλλά και όνομα αρχείου στο εσωτερικό. Σε κάθε περίπτωση η AMD αναφέρει τους πολλαπλούς τρόπους που οι χρήστες μπορούν να προσεγγίσουν το θέμα και να το λύσουν, πριν περάσει σε αυτούς στο σχετικό FAQ που έχει αναρτήσει εδώ.

 

 

 

1953227791_amdryzen3000bios.jpg.882acc0677d97da8740dc594a9ce1abd.jpg

 

 

 

 

 

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now