stavros

Πρεμιέρα για το Multiplayer του Call of Duty: Modern Warfare

Recommended Posts

Μετά την ανακοίνωση του νέου Call of Duty: Modern Warfare οι Activision και Infinity Ward την Πέμπτη το βράδυ μας παρουσίασαν το Multiplayer section του επερχόμενου τίτλου της σειράς.

 

 

Η παρουσίαση έλαβε χώρα στο L.A. στις 20:00 της περασμένης Πέμπτης και το μενού ήταν αρκετά γεμάτο και εντυπωσιακό. Κατά τη διάρκεια της "πρεμιέρας" εκτός από το αναλυτικό briefing σχετικά με τα features του παιχνιδιού (maps, ️weapons, matchmaking, gameplay mechanics, etc.), είδαμε πλούσιο gameplay με πρωταγωνιστές τους Shroud, DrDisrespect, Myth, Gotaga, TeePee, AimBrot, CourageJD, και πολλούς άλλους γνωστούς gamers/streamers, καθώς και το αρκετά εντυπωσιακό reveal Trailer με μουσική υπόκρουση από Metallica, το οποίο άνοιξε την αυλαία της "πρεμιέρας" δίνοντας τον κλασικό τόνο που αναπολούν πολλοί fans της σειράς. Επίσης, ανακοινώθηκαν και οι ημερομηνίες της beta έκδοσης.

 

 

 

 

 

Τα κυριότερα σημεία που ξεχωρίσαμε από την παρουσίαση είναι:

 

Matchmaking  & Cross-Play

Το παιχνίδι θα υποστηρίζει Cross-Play μεταξύ όλων των πλατφορμών (PS4, XBOX1 και PC), ενώ αναμένεται διευκρίνηση σχετικά με το cross-save. Το Matchmaking βασίζεται στη συσκευή που θα χρησιμοποιεί κάθε παίχτης. Έτσι, οι παίχτες που χρησιμοποιούν πληκτρολόγιο και ποντίκι θα αντιστοιχίζονται εναντίων άλλων παιχτών που χρησιμοποιούν πληκτρολόγιο και ποντίκι, ενώ οι παίχτες χρησιμοποιούν controller αντίστοιχα. Βέβαια υπάρχει η δυνατότητα αντιστοιχίας με όλους του παίχτες ανεξαρτήτως συσκευής και αυτό μάλλον θα γίνεται εφόσον σε είστε στο party που συμμετέχετε υπάρχουν και οι δύο τύποι συσκευών.

 

Maps design & Game engine

Έχουν σχεδιαστεί χάρτες για 2v2, 6v6, 10v10 και 20v20, ενώ θα υπάρχει και το νέο Ground War mode στο οποίο θα συμμετέχουν 100 παίχτες. Όσον αφορά στο σχεδιασμό των maps, η IW θέλοντας να ικανοποιήσει όλους τους τρόπους παιχνιδιού (camping, rush, etc.) σε κάποια maps ξέφυγε από το παραδοσιακό 3-lanes style. Επίσης, θα υπάρχουν Night versions maps με ενισχυμένο Realism mode. Η εισαγωγή στα Multiplayer matches καθώς και το respawn style έχουν αλλάξει, με την πρώτη να γίνεται είτε με προσγείωση της ομάδας με ελικόπτερο, είτε με αποβίβαση από κάποιο φορτηγό αυτοκίνητο, ενώ το respawn style ομοιάζει με το αντίστοιχο στο Battlefield V. Υπενθυμίζουμε πως το νέο CoD θα τρέχει υπό νέα μηχανή γραφικών με ray tracing υποστήριξη. 

 

Gameplay & Gameplay mechanics

Το mini-map  δεν είναι πλέον standard και θα εμφανίζεται μόνο μέσα από τα Killstreaks (Personal Radar, UAV και Advanced UAV). Τη θέση του παίρνει μια δυναμική πυξίδα στο πάνω μέρος της οθόνης όπως αυτές στα γνωστά Battle Royale games (PUBG, BlackOut, etc). Το κατά πόσο η απουσία mini-map θα παραμείνει και στην τελική έκδοση του παιχνιδιού, μάλλον θα εξαρτηθεί από το feedback  των gamers κατά τη beta περίοδο.
Το Health Regeneration θα είναι αυτόματο, ωστόσο θα υπάρχει η δυνατότητα να εξοπλιστείτε και με manual για ταχύτερο Health Regeneration
Ενσωματώνονται νέα gameplay mechanics, όπως αλληλεπίδραση με διάφορα αντικείμενα (π.χ. άνοιγμα - κλείσιμο θυρών, κλπ), σκαρφάλωμα (mounting) σε διάφορα αντικείμενα (βαρέλια, κιβώτια, αυτοκίνητα, κλπ.), τα οποία βοηθούν στο να βρεθείτε στα υψηλότερα υψομετρικά σημεία ή να έχετε πανοραμική άποψη, κλίση (leaning) σε ορισμένες επιφάνειες. Τα mounting και leaning δεν είναι αυτόματα. Το Tactical Sprint θα σας δώσει τη δυνατότητα "ξεπετάγματος" (εκρηκτικό Sprint) με το οποίο θα είναι ταχύτερο από το standard sprint, αλλά έχοντας σηκωμένο το όπλο.

 

Weapons & Equipment

Για τα όπλα θα διατίθενται 30 έως 60 attachments. Στα πιστόλια και στα όπλα με περιορισμένες δυνατότητες σε attachments (π.χ. launchers) η ποικιλία ορίζεται στα 30 attachments, ενώ στα Assault Rifle, SMGs και LMGs στα 60. Κάθε όπλο έχει το δικό του set από attachments, ενώ θα υπάρχει και σχετικό overlap. Τα attachments που θα επιλέξετε δεν θα ξεπερνούν τα 5 σε αριθμό για κάθε όπλο. Επιστρέφει η Tactical Nuke (μέσω Killstreak) και επιπλέον θα υπάρχει η δυνατότητα να οδηγήσετε οχήματα είτε μέσω Killstreak (Infantry Assault Vehicle), είτε διάσπαρτα ATVs. Στα οχήματα θα μπορούν να επιβαίνουν 2 άτομα (ένας οδηγός και ένας συνοδηγός ο οποίος θα στοχεύει).

 

 

MP-81-04.thumb.jpg.4029c3ae39b9b85f73c868c8410b6e8f.jpg

 

 

Editions & Beta period

Εκτός από τις μέχρι γνωστές εκδόσεις (Operator Enhanced Edition, Operator Edition & Standard Edition), στην "πρεμιέρα" ανακοινώθηκε η Dark Edition, η οποία θα συνοδεύεται από ένα set Night Vision Goggles με το stand του, καθώς και ένα steelbook, έναντι $199. Φέτος το Call of Duty δεν έχει Season Pass, πράγμα που σημαίνει ότι όλοι οι χάρτες θα είναι προσβάσιμοι σε όλους.

 

Όσον αφορά στο πρόγραμμα της Beta έκδοσης, αυτό έχει ως εξής:

PlayStation 4 Exclusive Beta
- September 12 – 13 (Early Access, PlayStation 4)
- September 14 – 16 (Open Beta, PlayStation 4)

Beta featuring crossplay testing
- September 19 – 20 (Early Access, PC and Xbox One; Open Beta, PlayStation 4)
- September 21 – 23 (Open Beta, PlayStation 4, PC, Xbox One)

 

 

Η "πρεμιέρα" έγινε σε ζωντανή μετάδοση και όποιος δε την είδε ή θέλει να την παρακολουθήσει σε επανάληψη μπορεί να κάνει στο σχετικό YouTube κανάλι του Call of Duty, όπου μπορείτε να δείτε κάθε λεπτομέρεια της παρουσίασης.

 

 

Gameplay show

Αν ενδιαφέρεστε να δείτε τα Gameplays και δεν έχετε διάθεση να ψάχνετε μέσα στις 4,5 ώρες του Video του Call of Duty: Modern Warfare - Multiplayer Premiere, τότε μπορείτε επισκεφτείτε τα παρακάτω links

 

Twitter Video: Realism TDM on Cave
https://twitter.com/charlieINTEL/status/1156976641085775872

 

Twitter Video: 10v10 Headquarters on Grazna Raid
https://twitter.com/charlieINTEL/status/1156974119440617473

 

Twitter Video: 20v20 5 Flag Domination on Aniyah Palace
https://twitter.com/charlieINTEL/status/1156975377828524032

 

Twitter Video: Cyber Attack mode on Hackney Yard
https://twitter.com/charlieINTEL/status/1156972862160420865

 

YouTube Video: Call of Duty: Modern Warfare 2019 Gameplay – TDM on Azhir Cave
https://www.youtube.com/watch?v=p40p3tceIJQ

 

YouTube Video: Call of Duty: Modern Warfare 2019 Gameplay – Domination on Gun Runner

https://www.youtube.com/watch?v=5Ojy6gHIGf4

 

 

 

Το Call of Duty: Modern Warfare θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου για PC, XBOX1 και PS4 και είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία. Τέλος, όσον αφορά στο PC, το παιχνίδι για δεύτερη συνεχή χρονιά μετά το Call of Duty: Black Ops 4 θα φιλοξενηθεί στην πλατφόρμα της Blizzard.

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now