MetallicGR

Το Assetto Corsa Competizione δε θα φέρει NVIDIA RTX

Recommended Posts

Ένα δημοφιλές παιχνίδι φαίνεται πως δε θα φέρει εν τέλει το χαρακτηριστικό RTX για real-time raytracing της NVIDIA καθώς οι "προτεραιότητες του studio είναι διαφορετικές".

 

Το Ιταλικό studio που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του παιχνιδιού είχε αναφέρει πως το RTX ray tracing θα δώσει το παρόν στο Assetto Corsa Competizione ωστόσο ένα νεότερο update αναφέρει πως τα σχέδια της εταιρίας έχουν αλλάξει. Οι πρώτες κάρτες γραφικών που φέρουν το χαρακτηριστικό με τη μορφή αποκλειστικού chip για επιτάχυνση της λειτουργίας κλείνουν έναν χρόνο αυτόν τον μήνα όμως η ενσωμάτωσή της στα παιχνίδια δε φαίνεται να έχει κυλίσει με το καλύτερο τρόπο για την NVIDIA και πρόσφατο παράδειγμα το racing simulator Assetto Corsa Competizione.

 

Το studio εξέδωσε update στη κοινότητα του Steam στο οποίο αναφέρει πως προτεραιότητά του είναι η βελτίωση του παιχνιδιού σε συγκεκριμένους τομείς ενώ μόνο εάν το παιχνίδι έρθει σε ένα αρκετά ώριμο στάδιο θα εξερευνηθούν οι δυνατότητες του RTX. Επιπλέον ανέφερε πως δεν υπάρχει για την ώρα λόγος να αφοσιωθεί το studio σε κάτι που επιφέρει χαμηλό framerate σε τελική ανάλυση. Το συγκεκριμένο είναι σίγουρα πλήγμα για την NVIDIA που είχε βάλει το Competizione στη λίστα των τίτλων με RTX που είναι σε ανάπτυξη, στην ανακοίνωση των RTX ready games.

 

 

8B6gH8QOZSWEM9As.jpg.bbdd866865cad057b6c3f7ca8ad94aa8.jpg

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now