MetallicGR

Διαρρέουν νέα χαρακτηριστικά του Google Pixel 4 XL

Recommended Posts

Το επόμενο smartphone της οικογένειας Pixel είναι κοντά στη κυκλοφορία του και ήδη μαθαίνουμε κάποια από τα features του.

 

Το Pixel 4 XL αναμένεται να ανακοινωθεί κάποια στιγμή στα μέσα Οκτώβρη ωστόσο πηγές αναφέρονται σε κάποια από τα features του. Εν αρχή η συσκευή λέγεται ότι θα φέρει οθόνη μεγέθους 6.3 ιντσών, τύπου AMOLED και ανάλυσης 1440 x 3040 pixels μαζί με μια μπαταρία χωρητικότητας 3,700mAh. Στα λοιπά στοιχεία του βρίσκουμε και δυνατότητα αναγνώρισης προσώπου για το ξε-κλείδωμα της συσκευής, ενώ όσον αφορά τις κάμερες θα δούμε ένα αντίστοιχο setup με το πιο πρόσφατο iPhone της Apple που ανακοινώθηκε πριν από μερικές ώρες.

 

Ένα από τα σημαντικότερα ίσως features είναι η ενσωμάτωση μιας οθόνης με ρυθμό ανανέωσης 90Hz ένα στοιχείο που κερδίζει συνεχώς έδαφος στην αγορά των smartphones ενώ σύμφωνα με τη πηγή θα γίνεται αυτόματη εναλλαγή από τα 90Hz στα 60Hz ανάλογα με το περιεχόμενο που προβάλλεται προς εξοικονόμηση ενέργειας. Όσον αφορά τον επεξεργαστή του, οι πηγές υπαινίσσονται τον Snapdragon 855 με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου που αναφέρεται σε μια από τις εκδόσεις του.

 

 

Google_Pixel_4_XL.jpg.c5ff9ad6be5d930b83e2ad312af7ee86.jpg

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Μακάρι να δούμε όλο και περισσότερα κινητά να έχουν 90-120 hz πάνελ, μιας και η διαφορά στο responsiveness ακόμα και σε κανονική χρήση είναι εμφανής σε σχέση με τα συμβατικά 60hz πάνελ. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now