MetallicGR

Άλλη μια νύξη ότι το Red Dead Redemption 2 έρχεται στο PC

Recommended Posts

Στη σφαίρα του αγνώστου κινείται η κυκλοφορία του Red Dead Redemption 2 στο PC όμως νέες πληροφορίες θέλουν να γίνεται κάποια στιγμή στο μέλλον.

 

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε πριν από περίπου έναν χρόνο πριν για τις δύο πιο δημοφιλείς κονσόλες της αγοράς, το PlayStation 4 και το Xbox One ενώ αναπτύσσεται από τη Rockstar Studios, εισπράττοντας από τις πρώτες εβδομάδες αρκετά καλές κριτικές για το gameplay του. Οι PC gamers ήταν οι μοναδικοί που δε μπορούσαν να έχουν στα χέρια τους το παιχνίδι ενώ η Rockstar games κρατάει τα χαρτιά της κλειστά για πιθανή κυκλοφορία του σε αυτή τη πλατφόρμα, ωστόσο μια ανάρτηση στην επιτροπή λογοκρισίας της Αυστραλίας στην οποία φάνηκε η PC version του παιχνιδιού.

 

Όπως είπαμε δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται νέα για το Red Dead Redemption 2 στο PC αφού από τους πρώτους μήνες της κυκλοφορίας του είχαμε αντίστοιχα νέα χωρίς όμως κάτι χειροπιαστό - όπως ένα φυσικό αντίγραφο του παιχνιδιού που αναγράφει το 'PC' στην επάνω αριστερή γωνία του. Αξίζει να πούμε ότι η Rockstar συνηθίζει να παίρνει τον χρόνο της όταν θέλει κάποιο παιχνίδι της να κυκλοφορήσει στη πλατφόρμα του PC και ένας χρόνος είναι σίγουρα λίγος σε σχέση με άλλες περιπτώσεις.

 

 

 

rdr2.jpg.6d0b1939af2d27c15762c917cfe37a4b.jpg

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now