MetallicGR

GTX 1660 Super από την NVIDIA στις 22 Οκτωβρίου

Recommended Posts

Οι φήμες από τις αρχές Σεπτεμβρίου δείχνουν να επιβεβαιώνονται και έτσι η NVIDIA θα κυκλοφορήσει την GTX 1660 Super, μια midrange κάρτα με GDDR6 μνήμη.

 

Σύμφωνα με τα πρώτα μέσα που μετέδωσαν την είδηση η NVIDIA έχει στα σκαριά την GeForce GTX 1660 Super, η οποία ενδεχομένως θα τοποθετηθεί απέναντι στις φημολογούμενες νέες Radeon RX 5500/5600 Series που ετοιμάζει η AMD για να γεμίσει την αγορά των 1080p και να αντικαταστήσει τις τωρινές Polaris GPUs που κυκλοφορούν εδώ και περίπου τρία χρόνια στην αγορά. Όσον αφορά την AMD, αυτές οι GPUs ενδέχεται να κυκλοφορήσουν ελαφρώς νωρίτερα, οπότε η κίνηση της NVIDIA θα έχει ενδιαφέρον μιας και θα τις λανσάρει μερικές ημέρες μετά.

 

Αρκετοί συνεργάτες της NVIDIA ετοιμάζουν και αυτοί τις δικές τους υλοποιήσεις για τη νέα κάρτα γραφικών μεταξύ των οποίων η ASUS, η GIGABYTE και η MSI. Η GTX 1660 Super θα συνοδεύεται επίσης από 6GB μνήμη τύπου GDDR6 όπως η Ti παραλλαγή της και θα χρονίζεται στα 14Gbps, ελαφρώς υψηλότερα από την Ti όμως διαφορές θα υπάρχουν στον αριθμό των CUDA cores που θα τοποθετήσουν τη GPU εκεί ακριβώς που θέλει η 'πράσινη' εταιρία.

 

 

F4EGm5DxKoL6nmq6.jpg.4c7081c2c307cd0a852601362e459c95.jpg

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now