MetallicGR

Τα νέα Microsoft Surface τρέχουν με AMD επεξεργαστές

Recommended Posts

Μια έκπληξη για όσους περίμεναν την αποκάλυψη των νέων Surface laptops πριν από μερικές ώρες καθώς η AMD ξεκινά έναν νέο κύκλο συνεργασίας με τη Microsoft.

 

Πριν από μερικές ώρες AMD και Microsoft ανακοίνωσαν τη νέα σειρά φορητών συστημάτων Surface που βασίζονται στη πλατφόρμα των Ryzen της AMD. Όπως δείχνουν τα specs η αρχιτεκτονική στην οποία βασίζονται είναι ακόμα η Zen 1 και όχι η τωρινή Zen 2 των 7nm, ωστόσο αυτό θα αλλάξει στο μέλλον, μιας και αυτή είναι η αρχή μιας μακροχρόνιας συνεργασίας.

 

Η Microsoft ισχυρίζεται ότι το Surface 3 είναι το ισχυρότερο στη κατηγορία του και τα 15 ιντσών μοντέλα θα εφοδιάζονται με τον Ryzen 5 3580U CPU και θα προσφέρουν αυτονομία 11.5 ωρών σε 'τυπική χρήση'. Ο επεξεργαστής συνοδεύεται από την ενσωματωμένη GPU Vega 9 επιδόσεις της οποίας δεν γνωρίζουμε για την ώρα.

 

Οι δύο εταιρίες έχουν βαθιά συνεργασία στον χώρο του gaming στη δημιουργία των κονσολών Xbox και σύμφωνα με το δελτίο τύπου του νέου Surface, η τωρινή συνεργασία είναι το ίδιο σημαντική και για τις δύο πλευρές, αφού χρειάστηκαν αρκετά χρόνια μέχρι να φτάσουν στο σημερινό αποτέλεσμα που ακούει στο όνομα Surface 3.

 

 

ryzen-surface-hero-800x400.jpg.2468769be96a398bffa393739013befb.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now