Recommended Posts

Η Rockstar games ανέβασε πριν από λίγες ώρες τα καλά νέα για τους PC gamers αφού το Red Dead Redemption 2 θα έρθει τελικά στη πλατφόρμα τους.

 

Το παιχνίδι κυκλοφορεί για έναν περίπου χρόνο στις δημοφιλείς κονσόλες της αγοράς, PlayStation 4 και Xbox One ενώ μέσα στο έτος είδαμε και την ενσωμάτωση του Red Dead Online, ως του multiplayer mode που θα βρίσκουμε στον τίτλο. Η PC έκδοση θα κυκλοφορήσει εν τέλει τον Νοέμβριο (5/11) στα PCs και θα φέρει όλα τα στοιχεία που έχουμε συναντήσει στις κονσόλες, μαζί με υποστήριξη για υψηλότερη ανάλυση και ρυθμίσεις γραφικών.

 

Σημειώνεται ότι οι προ-παραγγελίες θα ξεκινήσουν από τις 9 Οκτωβρίου και η διαθεσιμότητα του τίτλου θα πραγματοποιηθεί μέσα από τις μεγάλες πλατφόρμες του Epic Games Store, Humble Store και 'μερικούς ακόμη retailers' στις 23 Οκτωβρίου, ωστόσο το Steam της Valve θα μπει στη λίστα αρκετά αργά, τον Δεκέμβριο. Οι προ παραγγελίες μέσα από το Rockstar Games Launcher, που άνοιξε μόλις πρόσφατα τις πύλες του στο κοινό, θα δώσουν τη δυνατότητα σε όσους προ αγοράσουν το Red Dead Redemption 2 πριν τις 22 Οκτωβρίου να πάρουν και δύο κλασικά παιχνίδια της Rockstar όπως τα GTA III, Vice City και το Max Payne 3.

 

 

 

gDavJNbL5jzZpLDye5H2xP.jpg.20e84a360de8dbb3cd242b1ee54a68c0.jpg

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now