MetallicGR

Σε RTX Remasters θα προχωρήσει η NVIDIA

Recommended Posts

Η εταιρία ζητά άτομα να πλαισιώσουν τα επερχόμενα projects της που αφορούν remasters δημοφιλών παλιότερων παιχνιδιών με μια 'γεύση' από RTX.

 

Καλώς ή κακώς παιχνίδια που ενσωματώνουν τα καλά που έχει να προσφέρει το ray tracing της NVIDIA μετριούνται στα δάχτυλα μερικών χεριών όμως παρά τα όλα αυτά η NVIDIA θέλει να δώσει σε όλο και περισσότερους την ευκαιρία να δουν τις δυνατότητες του hardware που κάθεται στα PC τους. Η λύση είναι φυσικά η ενεργοποίηση του RTX σε πιο πολλά παιχνίδια που ήδη έχουν κυκλοφορήσει και αυτός είναι και ο σκοπός των 'Lightspeed Studios'.

 

Το remastering program της NVIDIA φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά μετά την αγγελία που έχει αναρτήσει η NVIDIA και με τη βοήθεια αρκετών προγραμματιστών θα διαλέξει κάποια από τα πιο γνωστά παιχνίδια της τελευταίας δεκαετίας για να τα φέρει στη γενιά του ray tracing, ωστόσο για την ώρα κρατά κλειστά τα χαρτιά της, μιας και ήδη έχει έναν τέτοιο τίτλο σε ανάπτυξη.

 

Η Lightspeed Studios είναι γνωστή για μερικά ports που έχουν γίνει στη πλατφόρμα NVIDIA Shield όπως τα Half-Life 2, το Portal καθώς και το καθηλωτικό DOOM 3: BF, ενώ την έχουμε δει να παίζει σημαντικό ρόλο και στη μεταφορά των The Legend of Zelda: Twilight Princess, Super Mario Bros και Super Mario Galaxy στην Android based κονσόλα της NVIDIA.

 

 

 

14061010520l.jpg.af798deee73ce6e382c1d54baacb6b2e.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now