MetallicGR

Η NVIDIA 'θα φτιάξει' τα αγαπημένα μας παιχνίδια

Recommended Posts

Ο λόγος για τα ReShade filters, τη προσπάθεια δηλαδή της NVIDIA να αλλάξει την αίσθηση που μας δίνουν αρκετοί τίτλοι εκεί έξω.

 

Κοιτάζοντας παλιά αλλά διαχρονικά παιχνίδια όπως το Skyrim και το Grand Theft Auto βλέπουμε πως πίσω τους κρύβεται μια μεγάλη και ταλαντούχα κοινότητα modders που βελτιώνουν την εμφάνιση με διάφορα πρόσθετα. Μετά την ανακοίνωση ότι η NVIDIA εργάζεται επάνω σε διάφορα remasters μέσω της εταιρίας Lighspeed Studios γίνεται λόγος για την εμπλοκή της και με άλλο τρόπο στα αγαπημένα μας παιχνίδια.

 

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες η εταιρία ετοιμάζει πλήθος ReShade φίλτρων τα οποία θα προστεθούν στο Geforce Experience, την εφαρμογή που δίνεται μαζί με τους drivers για τις κάρτες γραφικών της. Με τον όρο αυτό χαρακτηρίζονται τα post processing φίλτρα και εφέ που βλέπουμε σε αρκετούς τίτλους και στόχο έχουν να βάλουν το 'κερασάκι στη τούρτα' όσον αφορά τον οπτικό τομέα των παιχνιδιών.

 

Το χρονοδιάγραμμα αναφέρει την GTX 1660 Super ως την ημερομηνία κυκλοφορίας του feature και αυτό θα συμβεί σήμερα, στις 16:00 ώρα Ελλάδας. Το χαρακτηριστικό βέβαια θα απαιτήσει από τους χρήστες να κάνουν λογαριασμό στο Geforce Experience μιας και όπως θα γνωρίζετε, δε μπορούμε να αξιοποιήσουμε με ορθό τρόπο τα χαρακτηριστικά του προγράμματος.

 

 

 

reshade.jpg.1cab2cac1d0d8a25f3cad7a4fb63d751.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now