MetallicGR

Η EA πίσω στο Steam με Star Wars και αρκετά ακόμα Games

Recommended Posts

Η Electronic Arts έχει δώσει αρκετές νύξεις για το ότι επιστρέφει στη πλατφόρμα της Valve και μια από αυτές είναι το Star Wars Jedi: Fallen Order του οποίου η σελίδα είναι ήδη επάνω.

 

Πίσω στο 2011 η EA ανακοίνωσε ότι το τότε Battlefield 3 δε θα γίνει διαθέσιμο μέσω του Steam λόγω 'περιοριστικών παραγόντων στην υπηρεσία' που έκαναν πιο δύσκολο το έργο των updates και του πρόσθετου περιεχομένου - και με αυτή την αφορμή (μεταξύ άλλων) ανακοίνωσε τον δικό της game launcher Origin που προσφέρει μέχρι και σήμερα όλους τους τίτλους της.

 

Η επιλογή του Steam έναντι άλλων μεγάλων λύσεων του χώρου όπως η Epic Games και το αντίστοιχο storefront της είναι σημαντική για την Valve και δείχνει ότι παραμένει η νούμερο ένα επιλογή στον χώρο του PC gaming μετά από τόσα χρόνια. Αρκετοί developers που έχουν και αυτοί τους δικούς τους launchers όπως η Ubisoft έχουν πραγματοποιήσει λανσαρίσματα στο Epic Games Store, μια κίνηση που έχει αρκετά πλεονεκτήματα, κυρίως από άποψης εσόδων.

 

Στη πλατφόρμα Steam αναμένεται να προστεθούν κι άλλοι τίτλοι της Electronic Arts, όπως η σειρά Sims, το Unraveled Two αλλά και αρκετοί multiplayer τίτλοι όπως το Battlefield V, το Apex Legends και το FIFA 20, ωστόσο αυτοί θα ακολουθήσουν τον επόμενο χρόνο στη πλατφόρμα. Τέλος, όσον αφορά το cross-play Μεταξύ των δύο υπηρεσιών, η EA υπόσχεται ότι θα υπάρχει κανονικά support.

 

 

ea-origin-circling-bowl-800x450.jpg.08cbec0de2a08b5057398fc151007e5e.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now