MetallicGR

Intel: Οι επεξεργαστές των 10nm θα έρθουν νωρίς το 2020

Recommended Posts

Η Intel αναφέρει ότι οι επεξεργαστές των 10nm της δε θα καθυστερήσουν άλλο και θα κάνουν την εμφάνισή τους στις αρχές του νέου έτους.

 

Μόλις η εταιρία επιβεβαίωσε την ύπαρξη επεξεργαστών στα 10nm και πως αυτοί θα κυκλοφορήσουν στην αγορά ακόμα και στις αρχές του 2020. Πηγές από το IT World Canada επικαλούνται λόγια της Intel πως η απόδοση και ο ρυθμός κατασκευής των chips στα 10nm είναι δύο πράγματα ικανοποιητικά. Αυτό δεν απαντά βέβαια το ερώτημα του εάν θα δούμε σύντομα τον αντικαταστάτη του Core i9 9900K στα 10nm σύντομα, ή θα γίνει σε περιορισμένους αριθμούς όπως την εποχή των Broadwell για τη μικρή πλατφόρμα πίσω στο 2015 με τη μορφή του Core i7 5775C. Όπως τονίζει και η πηγή, είναι πιθανό να δούμε δύο γενιές την ίδια περίοδο, μια στα 14nm και άλλη μια στα ολοκαίνουρια 10nm.

 

Για την ώρα τα μόνα parts των 10nm βρίσκονται σε φορητούς υπολογιστές και σε μικρούς αριθμούς και για τη desktop φήμες θέλουν την Intel να λανσάρει τους Comet Lake κάποια στιγμή στις αρχές του επόμενου έτους φέρνοντας μέχρι και 10 πυρήνες στη 'μικρή', mainstream πλατφόρμα στην αγορά. Η ίδια πηγή αναφέρει πως η Intel θα φτιάξει μια επιπλέον γραμμή παραγωγής 10nm κάτι που αυξήσει τη παραγωγή.

 

 

15052347866s.jpg.b0e8e18001a8efa6d1143ff1f8171c2e.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

τελικά παει για του Αγιου λουτσου ανημερα!!

 

 

Οι μητρικές των κατασκέπαστων ειναι  έτοιμες άλλα η Ιντελ οχι.!!

 

Προβλημα:

Αρκετοί κατασκευαστές μητρικών αποκάλυψαν ότι ο δεκαπύρηνοι σπάνε τα  300-watt στο μέγιστο φορτίο. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το 9900KS ήδη ξεπέρασε το σήμα των 250 watt σε σενάρια αυτού του είδους. Οι πληροφορίες αυτές δεν έχουν τίποτα κοινό με το TDP, το οποίο φημολογείται ότι είναι 125 watt. Μέχρι 4,9 GHz Turbo ρολόι για όλα τα 20 Threads στη ναυαρχίδα κάνουν την τιμή αυτή να αυξάνεται σημαντικά στην καθημερινή ζωή ανάλογα με το φορτίο εργασίας.

 

Δεν υπήρχε ούτε μία λέξη από την Intel για τους Comet Lake στη συνέντευξη Τύπου στην CES 2020. Υπάρχει ένας λόγος και οι κατασκευαστές μητρικών καρτών δεν είναι πολύ ευχαριστημένοι γι 'αυτό, επειδή τα προϊόντα τους είναι έτοιμα αλλά οι δεκαπύρηνοι εξακολουθούν να προκαλούν κάποια προβλήματα - και η κατανάλωση ενέργειας λέγεται ότι δεν έχει λυθεί

Η Πλήρης σειρά μητρικών, με επικεφαλής το chipset Z490, περιμένουν το Go από την Intel - αλλά αυτό δεν θα έρθει για μερικούς μήνες ακόμη. Μια τελευταία εικασία, για τον Φεβρουάριο είναι τώρα εκτός ζήτησης και αν όλα πάνε καλά εικαζετε  για τον Απρίλιο ή τον Μάιο επειδή η ναυαρχίδα των δέκα πυρήνων  δεν λειτουργεί ακόμη ομαλά. Τα μικρότερα μοντέλα, από την άλλη πλευρά, το κάνουν, αλλά σχεδόν αντιστοιχούν σε αυτό που υπήρχε εδώ και πάνω από ένα χρόνο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Comet Lake-H έρχεται νωρίτερα για το φορητό υπολογιστή με μέγιστο αριθμό οκτώ πυρήνων, καθώς ο επικεφαλής του τμήματος PC της Intel επιβεβαίωσε μετά από πολλές ερωτήσεις μία ημέρα μετά από την ίδια τη συνέντευξη Τύπου εδώ...

 

 

 

 

 

Edited by Farkadonitis
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now