Recommended Posts

Όχι μαμακιούλες Online αλλά όχι και μαλακιούλες offline Γιώργο.

Μην κοροιδευόμαστε σας παρακαλώ. (Κάτι μου είχες πέι όταν άρχισε ο διαγωνισμός, θυμάσαι ?)

Link to comment
Share on other sites

Doom's Day ! Doom's Day ! Doom's Day !

Έχει δημιουργηθεί μια παρεξήγηση (θέλω να πιστέυω πώς δεν είναι αλήθεια).

Ο GoriLLas στον ρόλο του κακού ζητάει εξηγήσεις δημόσια, γιατί φαίνεται πώς μεταξύ σας δεν βγάζετε άκρη και κρύβεστε πίσω απο ένα δάχτυλο.

Άμα δεν γράψει κανένας τίποτα(που λογικά έτσι θα κάνετε), θα γράψω ότι ξέρω και μετά βρείτε τα μεταξύ σας. Θα γράψω και ονόματα και καταστάσεις και μετά όποιος θέλει μπορεί να αποχωρήσει και απο το hwbox και απο το hwbot .

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι έχει δημιουργηθεί μιά παρεξήγηση μεταξύ του Stelara και του gprhellas.....

O Stelaras προφανώς παρεξηγήθηκε επειδή ΝΟΜΙΖΕΙ ότι ΕΓΩ ΕΒΓΑΛΑ τα σκορ για τον gprhellas και του τα έδωσα ΕΤΟΙΜΑ....

Τα σκορ ο gprhellas τα έβγαλε ΜΟΝΟΣ του......Η μόνη βοήθεια που του έδωσα, ήταν μερικά tweaks.....

Εδώ δεν έχω παρεξηγηθεί εγώ με το Billpeppas που μου έχει σχίσει τα φάρδουλα...... :D

Αυτά τα tweaks είναι:

1024 x 768 16bit

75Hz

ΞΕΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ το Enable Write Combining

Όσο πιο υψηλό PCI-E βάλουμε, τόσο το καλύτερο, γι'αυτό και ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ τους SATA Controllers της μητρικής και παίζουμε με PATA σκληρό δίσκο στον άλλο Controller της ή βάζουμε μία PCI κάρτα του δέχεται PATA δίσκους.

1. Nature = 4.9 LOD (3 για ATI) και 4 frames ahead μέσα απ΄το Riva tuner - Clap negative

2. Lobby Low = 0 LOD και 3 frames ahead μέσα απ΄το Riva tuner

3. Car High = 0 LOD και 4 frames ahead μέσα απ΄το Riva tuner - Clap negative

4. Dragon Low = 4.9 LOD (3 για ATI) και 4 frames ahead μέσα απ΄το Riva tuner - Clap negative

5. Lobby High = 0 LOD και 3 frames ahead μέσα απ΄το Riva tuner

6. Dragon High = 4.9 LOD (3 για ATI) και 4 frames ahead μέσα απ΄το Riva tuner - Clap negative

7. Car Low = 15 LOD και 4 frames ahead μέσα απ΄το Riva tuner - Clap negative

Αυτά για τώρα και θα επανέλθω (πάω να παίξω τάρα για να σχίσω τον Billpeppas.... :P:D )

.

Link to comment
Share on other sites

Ρε Γιώργη, να ανεβάζουν τα ρολόγια και να χρησιμοποιούν τα προγράμματα ξέρουν όλοι ή αν όχι όλοι οι περισσότεροι. Δεν είναι και τίποτα να βρείς τις βέλτιστες ρυθμίσεις και να πάιξεις εκέι.

Αυτό που δεν ξέρουν όλοι είναι τα tweaks.

Άλλοι σαν και εσένα έχουν φάει τα χρόνια τους και τις ώρες τους να τα βρούνε έιτε διαβάζοντας forums είτε καταναλώνοντας προσωπικό χρόνο και άλλοι. . . οχι.

'Αλλο να benchaρω εγώ με τον Vouda παρέα και να ξέρουμε και οι δύο τα ίδια και να ψάχνουμε και εγώ να ρίχνω άζωτο και αυτός να πάιζει και άλλο να έρθω εγώ σε εσένα και να σου πώ πές μου τι ξέρεις.

Και προφανώς, εσύ είσαι ο καλύτερος και ξέρεις τα περισσότερα . . μπορείς να βοηθήσεις όποιον θές και να το κάνεις να φαίνεται πρώτος. Έχω δίκιο ή άδικο?

Εγώ είμαι πολύ χαλασμένος και με εσένα που είχες πέι πώς δεν θα βοηθήσεις κανέναν και όμως το έκανες και με τον άλλο Γιώργο που πάιζει με τα tweaks σου και τους δίσκους σου και μετά το παίζει χαλαρίδης και στα φόρα και στα πμ.

Συγχαρητήρια για το 89950 που έχεις-έχετε βγάλει με την GX2 !

Ευχαριστούμε που χάλασε και αυτός ο διαγωνισμος για μαλακίες και κατινιές μεταξύ μας.

PC είναι και αριθμοί. . . ξεκολλάτε πρίν να γίνει ναρκωτικό και χαλιέστε χωρις λόγο.

Χαλάνε ανθρώπινες σχέσεις για ένα αποτέλεσμα. . . συγχαρητήρια ! Πολύ καλό !

Edited by GoriLLakoS
Link to comment
Share on other sites

Bill......Ο Γιώργος είχε φέρει τα πάντα μαζί του........Εγώ μόνο με τη μητρική και τον επεξεργαστή τον βόλεψα....και μνήμες έφερε και η κάρτα είναι δικιά του και οι δίσκοι και ο controller δικά του είναι.... Μόνο μερικά tweaks του είπα όπως ΚΑΙ του Sterara....

Το λάθος μου είναι που είπα μερικά tweaks?....Πιο είναι?...

Τι να κάνω που μου αρέσει να βοηθάω?.... :(

Link to comment
Share on other sites

Γιώργη, το hardware δεν νομίζω να ενοχλέι κανέναν και δεν είπα τίποτα γι΄αυτό.

Όλοι μας έχουμε δανέισει και όλοι μας έχουμε δανειστεί.

Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμεις κρυφό καμάρι, μόνο το hwbot ενοχλούσε για ένα φεγγάρι αυτό το πράγμα. . .τους υπόλοιπους όχι.

Συνέχισε να βοηθάς . . . αλλά πιο διακριτικά. Ξέρεις πώς πάνε αυτά .Δεν με ενοχλέι, έχω σταματήσει να benchaρω καιρό. Βρήκα άλλα πράγματα που με κάνουν να χαίρομαι .

Λοιπόν βρείτε τα τώρα όλοι μεταξύ σας και ξεκολλάτε απο τις κατινιές . . . ΟΛΟΙ .

Link to comment
Share on other sites

κατανοητό το παράδειγμα με το δάσκαλο αλλά έχει μεγάλη διαφορά πόσα θα πει ο δάσκαλος στο μαθητή σε όλη τη χρονιά που είναι κ η δουλειά του και πόσα θα του πει τον ιούνιο πάνω στο διαγώνισμα;)

επίσης για το διαχωρισμό bencher/επιχειρηματία, εγώ σταμάτησα να μπεντσάρω όταν έπαψε να είναι η φάση "ψάχνω το value stepping ή mem chip και ψάχνομαι με πατέντες και με λίγα πάω στο θεό ότι έχω"... όταν οι υδροψύξεις/phase κλπ έγιναν εμπορικά και ξέφυγαν από το custom κάτι χάθηκε... φυσικά έμειναν κ τότε αληθινοί bencher... το επόμενο στάδιο που ξαναβρώμισε ο χωρος ήταν οταν μπήκαν στη μέση χορηγίες και έπαθλά...

Link to comment
Share on other sites

Τελικα εγινε αυτο που φοβομουνα και το ειχα πη στον γοριλα και στον

μορτι οταν ξεκινεισε. ο διαγωνισμος επρεπε να γινη σε εναν χωρο και με τις συνθηκες που θα υπαρχουν στην Τσεχια (περιορισμο χρονου και ολοι με το ιδιο hardware m/b-cpu-vga) τελικα μου αποδειξατε οτι

το H.O.T ειναι Ελλας.ο ευατουλης μου.team και με κανατε να παρω μια αποφαση γιατι πια επαψε το overclocking να ειναι χαβαλες και διασκεδαση εγινε μεσο για καποιους να γινουν καποιη με το χομπυ αυτο γιατι για χομπυ προκετε και μαλιστα πολυ ακριβο.

αποχορω απο το team

ευχαριστω πολυ για την φιλοξενια-φιλια σασ

καλο βραδυ:funk:..

Link to comment
Share on other sites

Ας πω και εγω μερικα πραγματα ...

Τις προηγουμενες ημερες , ακουσα διαφορα πραγματα τα οποια για μενα εκαναν το διαγωνισμο αδικο . Ο gpr πηγαινει και παιζει στο χωρο του hipro5 .Αυτο του δινει ενα προβαδισμα. Δε μας ενδιαφερει ποιανου ειναι ο δισκος ή η καρτα . Αυτο ηταν και ειναι το παραπονο μου απο τον gpr . Γι'αυτο εγινε και η παρεξηγηση πριν αρκετους μηνες μαζι του . Εγω θελω να τον δω να παιζει μονος του . Μονο καλυτερος θα γινει με αυτο .

Γιατι να στηριζεται σε καποιον αλλο (Και ειδικα στον hipro5) ??? Εμεις γιατι να κανουμε ετσι ?????

Το να πηγαινει και να τον βοηθαει ο Γιωργος σε καποιες περιπτωσεις ειναι ανεκτο . Για το διαγωνισμο ,ομως, εγω το βρισκω αδικο (και δεν ειμαι ο μονος απο οτι βλεπω) . Το να εχεις τον 1ο διπλα σου την ωρα που παιζεις , μονο βοηθεια ειναι . Ενα tweak να σου πει (ή να σου θυμισει) σου δινει τη δυνατοτητα να παρεις 50-100 ποντακια και να κανεις τη διαφορα .

Αν ειχαμε ολοι τα tweaks θα εκανε το διαγωνισμο λιγοτερο ανισο .

@Hipro . Ναι , μου εδωσες καποια tweaks , αλλα οχι αυτα που εγραψες εδω . Για το prender μας ειπες διαφορετικα πραγματα (4 nature & 3 τα αλλα ) . Ομως βλεπω οτι μονο στο lobby βαζεις 3 .Σε ρωτουσα πριν καιρο ... "Γιατι δε μου βγαινουν καλα τα lobby" ...και μου ελεγες οτι κατι δεν κανω σωστα.

Για το write combining δεν ειπες τιποτα . Και θα μου πεις ... "Δε με ρωτησες" . Και εδω επανερχομαστε στα προηγουμενα .

Τωρα ειμαστε μερικες ωρες πριν τη ληξη . Εγω το παρατησα εδω και μερικες μερες , γιατι απλα δεν εβγαινε παραπανω . 89860 εχω μαζεψει . Ο Αρης το παιδεψε αλλες 2 μερες με τα οσα ξεραμε , χωρις καποιο ουσιαστικο κερδος . Απειρα run και καταφερε 20 ποντους ακομη .

@gpr . Το ξερω οτι ειστε φιλοι παρα πολλα χρονια με τον hipro5 . H βοηθεια ειναι αποδεκτη , οπως ειπαμε . Οχι ομως για το διαγωνισμο .

Τα υπολοιπα , εκτος απροοπτου, το Σαββατο απο κοντα.

Τελος ... αισθανομαι ασχημα , γιατι εστειλα μερικα score μου στον Hipro5 για να μου πει τη γνωμη του .

Εαν ηξερα απο την αρχη οτι θα επαιζε ο gpr στο χωρο του , δεν θα το ειχα κανει .

YΓ . Σκεφτομαι σοβαρα να ακολουθησω και εγω το δρομο του tsan .

Link to comment
Share on other sites

Εγω θα κανω μια προταση(μιας και εξελιχθηκαν ετσι τα πραματα)και ας παει στο βροντο.

Οσο αφορα τη μονη καρτα ας παει οποιος εχει το καλητερο σκορ μεχρι τα μεσανυχτα(hipro-billpeppas).

Οσο αφορα τις διπλες θα ελεγα να ψηφισουν τα μελη του φορουμ ποιον θελουν για δευτερο αντιπρoσωπο της ελληνικης αποστολης,μεταξυ των κυριων αντιπαλων(gprhellas-stelaras-aristidis).

Link to comment
Share on other sites

Να προτείνω κάτι άλλο Phil: Αν μπορέσουμε, να βρούμε 3 πανομοιότυπα συστήματα, τα οποία θα τρέχουν σε συγκεκριμένες συχνότητες, με λειτουργικό, drivers και προγράμματα που θα περάσουμε εμείς και κανείς άλλος - δίνουμε 2-3 ώρες διορία στα παιδιά (gpr, αριστείδη και στέλιο) και όποιος βγάλει το καλύτερο σκορ θα πάει.

End of story.

Εύκολο (νομίζω κάπως μπορούμε να βρούμε 3 συστήματα ολόιδια...Vouda?:Q..) - Γρήγορο (δε θα μας φάει και μέρες) - και κυρίως, Δίκαιο (μιας και εδώ θα παίξουν πραγματικά ρόλο οι γνώσεις και το πόσο καλός είναι ο καθένας σαν μονάδα)

----

Προσωπικά, δεν ήθελα να φτάσουμε σε αυτό. Ο διαγωνισμός ήταν ξεκάθαρος - μ' αυτά που γίναν όμως, αν χρειαστεί, εγώ προτείνω να προβούμε στη δίκαιη αντιπαράθεση.

Σκεφτείτε λίγο τι έγινε - όλα θα είχαν τελειώσει αν η Giga δεν είχε ορέξεις παράξενες για αλλαγές ημερομηνίας. Τώρα ο Στέλιος θα ήταν πρώτος (κατά πάσα πιθανότητα), κανείς δε θα φώναζε, όλοι χαρούμενοι. Αλλά τώρα πάει να διαλυθεί όλη η ομάδα, κάτι για το οποίο διαφωνώ κάθετα (δεν είναι 2-3 άτομα η ομάδα αυτή).

Θεωρώ ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι σε αυτό είναι άνθρωποι που γνωρίζουν τι κάνουν. Ο hipro έχει άπειρες γνώσεις, ο gpr είναι κι αυτός ένας από τους καλύτερους σε επιδόσεις και παραδέχεται ότι ο hipro ήταν ο δάσκαλός του, ο stelaras είναι απλά καταπληκτικός σε αυτό που κάνει και στο να μεταδίδει τις γνώσεις του, όπως και ο φιλόξενος και πολύ δυνατός aristidis.

Δε νομίζω κάποιος να αμφισβητεί τα παραπάνω. Αλλά κάποιος πρέπει να βγει νικητής για να εκπροσωπήσει και τη χώρα μας, σωστά?

Εγώ λοιπόν πρότεινα μια λύση και εμμένω σε αυτή - και θα ήθελα να παρακαλέσω 3 πράγματα:

1) Θυμηθείτε ότι όλα αυτά αντικατοπτρίζουν μια χώρα και γινόμαστε ρεζίλι.

2) Δεν είναι πρέπον imo να διαλύσουμε μια ομάδα που από πίσω της υπάρχουν πόσα νεαρά μέλη που λαχταρούν να τη δουν ακόμα ψηλότερα

3) ΜΗ μου βγάλετε τον giorgos.th προφήτη, θα μας πρήζει "Εγώ σας τα λεγα" :hehe: (λίγο χιούμορ ποτέ δεν έβλαψε)

Όσο περίεργος κι αν είμαι και όσο κι αν θέλω να μάθω αν εν τέλει όντως παίχτηκε κάποια "μπινιά" στο όλο θέμα με το σκορ του gpr (που προσωπικά δε θέλω να το πιστεύω ότι έγινε κάτι τέτοιο), όσο κρίμα κι αν είναι για το Στέλιο και τον Άρη αν όντως συνέβη (που στην ουσία χάσαν εκατοντάδες ώρες ιδρώνοντας πάνω από το 01), εγώ όλα αυτά δεν τα βάζω πιο πάνω από το σκοπό για τον οποίο έγινε ο διαγωνισμός αυτός - να βρούμε 2 Έλληνες εκπροσώπους για έναν πανευρωπαϊκό και ίσως και παγκόσμιο διαγωνισμό.

Έπρεπε να λέμε τώρα "MAKE US PROUD" και όχι να κάνουμε τέτοιες κουβέντες....

Link to comment
Share on other sites

O διαγωνισμός απ’ ότι φαίνεται τέλειωσε μάλλον λίγο ανακατεμένος, πράγμα το οποίο δεν έπρεπε να συμβεί. Διαβάζω διάφορα σχόλια τα οποία δικαίως εκφράζουν απογοήτευση για την ομάδα και πραγματικά είναι κάτι που δεν έπρεπε να συμβεί. Πιστεύω ότι επιτέλους πρέπει να συμπεριφερθούμε σαν ομάδα με κοινό στόχο, αλληλοβοήθεια και συνεργασία για να μπορέσουμε να ανέβουμε ακόμα ψηλότερα και να μην καταντήσουμε να μας σχολιάζουν αρνητικά οι ξένοι.

Το να κοιτάζει ο κάθε ένας από μας τον εαυτούλη του και μόνο, μάλλον αρνητικές επιπτώσεις μπορεί να έχει στις ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται από διάφορες εκδηλώσεις όπως αυτή της GIGABYTE και πιθανόν στο μέλλον κι’ από άλλες εταιρείες , γιατί το overcloking διαδίδεται ταχύτατα και σίγουρα θα είναι μεγάλη βοήθεια για μας που κάνουμε το χόμπι μας.

Οφείλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στον Hipro και για το αποτέλεσμα που έφερε αλλά και για το ότι δημοσίευσε τις βελτιώσεις του για τα συγκεκριμένα bench, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε όλοι μας για ανέβουμε ακόμα ψηλότερα στην παγκόσμια κατάταξη.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και τον Stelara για την αμέριστη συνεργασία, βοήθεια και συμπαράσταση του για να μπορέσουμε να βγάλουμε ένα καλό αποτέλεσμα στον διαγωνισμό.

Επίσης θα ήθελα να τονίσω ότι αν είχα την βοήθεια του Γιώργου στην βελτίωση των αποτελεσμάτων μου, σίγουρα θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα ανέφερα στην δημοσίευση τους.

Τώρα αν θα πρέπει να γίνει διαγωνισμός μεταξύ των τριών μας δεν είναι κάτι στο οποίο μπορώ να έχω άποψη η αντίρρηση . Πάντως εγώ προσωπικά θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ποτέ δεν είχα σκοπό να πάω στην Τσεχία, απλά έπαιζα για το χόμπι μου όπως πάντα έκανα και για την ομάδα.

Αξίζει επίσης να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους διαγωνιζόμενους για την σκληρή τους προσπάθεια με ότι μέσα διέθεταν γιατί πραγματικά αυτοί είναι οι νικητές.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο στον Γορίλα που μας έδωσε την δυνατότητα να λάβουμε μέρος σε έναν τέτοιο διαγωνισμό.

Ελπίζω να μην σας κούρασα με την πολυλογία μου και θέλω να πιστεύω ότι στο μέλλον δεν θα συμβούν παρατράγουδα γιατί δεν το αξίζουμε να μας κοροϊδεύουνε στο τέλος.

Και τώρα που είμαστε ζεστοί εμπρός για τον διαγωνισμό του Κου kingpin, όχι βέβαια για να κερδίσουμε το κάνιστρο, αλλά για να τους δείξουμε τι αξίζουμε όλοι μαζί.

Link to comment
Share on other sites

Ας έλθουμε τώρα στο θέμα μας.....

Στέλιο - ας αρχίσω με αυτό - ναι μου έδειξες δικά σου σκορ....ΚΑΙ?....ΤΙ πάει να πει αυτό?.....Ότι θα βγώ και θα διαλαλήσω τα σκορ σου παντού?.....ΜΟΝΟ εγώ τα ήξερα και κανένας άλλος.....τέλος εδώ....

Prerender....κι εγώ ΤΩΡΑ που έπαιζα αυτόν τον καιρό το έβγαλα αυτό....με τη μονή κάρτα...ΠΑΝΤΑ Nature με 4 έπαιζα και όλα τα άλλα με 3....ΤΩΡΑ ανακάλυψα ότι αρπάω και κάνα ποντάκι στο 4, εκτός απ'τα Lobby....

Καταλαβαίνω την αντίδρασή σου ΚΑΙ την αγανάκτησή σου γιατί ξέρω πόσο θα γούσταρες να πας στην Τσεχία και σχίστηκες στα πολύωρα bench γι'αυτό, αλλά αυτό ΔΕ δικαιολογεί τη στάση σου απέναντι στον gprhellas...

Τέλος να πω ότι ΑΝ τελικά αποφασίσουν τα παιδιά για το τι είναι πιο δίκαιο και σας βάλουν εσένα και τον gprhellas σ'ενα τραπέζι τελικά να παίξετε, εγώ προσωπικά ποντάρω στον gpr-ίδη και ας μην τον γουστάρετε μερικοί, γιατί ότι κάνει, το κάνει με τρέλα και πάθος....

ΑΝ δε, σας βάλουν και παίξετε ΚΑΙ με ΑΖΩΤΟ στις κάρτες, τότε ποντάρω στον gprhellas 5 προς 1.... :P:D

Ότι άλλο έχεις να πεις, ευπρόσδεκτο....ΚΑΙ το Σάββατο για καφέ στου Τάσου για να τα πούμε κι από κοντά.... ;)

EDIT: ΑΝ ξαναγράψεις με BOLD Αριστείδη, θα τσακωθούμε άσχημα το Σάββατο στου Τάσου.... :P:D

Link to comment
Share on other sites

ως ουδετερος παρατηρητης εχω να πω οτι διαγωνισμος που δε διεξαγεται σ ενα συγκεκριμενο χωρο και με τα ιδια υλικα ,δεν ειναι αξιοκρατικος.Ο διαγωνισμος ηταν διαβλητος απο την αρχη.Ειναι ασχημο παντως να διαλυονται φιλιες για μικρα πραγματα...

Link to comment
Share on other sites

..λοίπον με τον Γιώργο (tsan) μίλησα σήμερα 2 φορές και έχει ξενερώσει πάρα πολυ με την όλη κατάσταση διότι χαλάει η όλη φάση της παρέας+bench και τον καταλαβαίνω απόλυτα.

Ισως τελικά ήταν λάθος που επιλέξαμε να μπεντσάρει ο καθένας απο το σπίτι του αλλα υποθέσαμε πως επείδη γνωριζόμαστε αρκέτο καιρό οι περισσότεροι, θα υπήρχε και η σχετική συναδελφική αλλυλεγγύη και τιμιότητα.

Δεν θα ρίξω σε κάποιον δίκιο ή άδικο αλλά θα συμφώνήσω με αυτο:

Για το διαγωνισμο ,ομως, εγω το βρισκω αδικο (και δεν ειμαι ο μονος απο οτι βλεπω) . Το να εχεις τον 1ο διπλα σου την ωρα που παιζεις , μονο βοηθεια ειναι .

...και δεν χρείαζεται πιστεύω να αναλύσω το γιατί!

Μπόρεί όντώς στο συγκέκριμένο score να μην βοήθησε ο hipro αλλά καλύτερα να σου βγέι το μάτι πάρά το όνομα λένε.

To θέμα ειναι όπως είπε και ο voudas, απο τότε που έγινε το hwbot τα πράγματα πήραν πολυ πιο εμπορικη/μαρκετινιστικη τροπή, αυτο όμως δεν αλλάζει κάτι για αυτους που το κάνουν πραγματικά επείδη το γουστάρουν και θα το έκαναν είτε υπήρχε καταταξη+πόντοι+hype είτε οχι!!

Πίστευω πάντως να μην είναι ο διαγωνισμός αυτός η αιτία για να χαλάσουμε την παρέα μας γιατί πραγματικά θα είναι κρίμα!!

Edited by mortisboy
Link to comment
Share on other sites

Ηδη γράφτηκαν πολλά.

Θεωρώ ότι το θέμα πρέπει να λήξει άμεσα.

Τα γραπτά μένουν.

Τα λόγια που λέγονται και οι προσωπικές απόψεις που γράφονται ... πληγώνουν και δημιουργούν καταστάσεις.

.... και όπως λένε και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι ... "το νερό δέν γυρνάει πίσω"

Προτιμήστε τη φυσική επικοινωνία.

Επίσης επειδή οι translators δουλεύουν 24/7 .... κάποιοι μπορεί να μας το "χτυπήσουν" αυτό το συμβάν στο μέλλον.

Peace fellow overclocker.

Link to comment
Share on other sites

Επίσης επειδή οι translators δουλεύουν 24/7 .... κάποιοι μπορεί να μας το "χτυπήσουν" αυτό το συμβάν στο μέλλον.

Καλό θα ήταν τώρα που έληξε ο διαγωνισμός να καθαριστεί αυτό το thread.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now