MetallicGR

Η Intel ανακαλεί τον μικρό Xeon E-2274G CPU λόγω κακού Cooler

Recommended Posts

Στα πιο πρόσφατα νέα η Intel προχωρά σε ανάκληση του τετραπύρηνου επεξεργαστή Xeon E-2274G λόγω του μη επαρκή cooler που δίνει στη συσκευασία.

 

Πιο συγκεκριμένα γίνεται λόγος για την boxed έκδοση του συγκεκριμένου επεξεργαστή που συνοδεύεται με τη ψύκτρα DHA-A με αριθμό P/N: E97378-003 στη συσκευασία. Σύμφωνα με την εταιρία λοιπόν η εν λόγω ψύκτρα δεν είναι αρκετή για να κρατήσει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή με TDP 83W σε χαμηλές θερμοκρασίες κάτι που ήρθε στην υπόληψή της μέσα από σχετικές αναφορές, ωστόσο δεν αναφέρει περισσότερα πάνω σε αυτό.

 

Το σημαντικότερο είναι πως το CPU βγαίνει εκτός του lineup (EOL) της εταιρίας προσφέροντας παράλληλα στους καταναλωτές tray εκδόσεις του ίδιου επεξεργαστή αφήνοντας αυτούς να επιλέξουν την ψύκτρα που θα χρησιμοποιήσουν. Ο Xeon E-2274G είναι ένα τετραπύρηνο CPU με χρονισμούς 4GHz και Turbo 4.8GHz σε έναν πυρήνα ενώ φέρει την Coffee Lake σχεδίαση των 14nm. Σημειώνεται ότι η προτεινόμενη τιμή του ήταν $330 και κυκλοφόρησε το δεύτερο τρίμηνο του 2019 για την αγορά των workstations.

 

 

 

intel_xeon_e_2.jpg.1235396dffbe6ff28d956970e68f52ad.jpg

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

  • Confused 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now