MetallicGR

Πολύ σύντομα θα δούμε την RDNA 2 αρχιτεκτονική της AMD

Recommended Posts

Νέες φήμες θέλουν την AMD να μας μιλάει για το επόμενο βήμα της στις κάρτες γραφικών τον Ιανουάριο στη CES 2020.

 

Οι πληροφορίες έρχονται από τα forums του Chiphell και από έναν χρήστη που έχει παρουσιάσει σωστά στοιχεία στο παρελθόν για κυκλοφορίες όπως της RX 590 στα τέλη του 2018, της Radeon VII το πρώτο τρίμηνο του 2019 αλλά και των πρώτων GPU με την RDNA αρχιτεκτονική στα μέσα του έτους. Τώρα αναφέρει πως η AMD θα μας παρουσιάσει κατά την έκθεση CES 2020 τη νέα της αρχιτεκτονική RDNA 2 που πιθανόν θα συνοδευτεί και από νέες κάρτες μέχρι τα μέσα του επόμενου έτους.

 

Αυτό που ξεχωρίζει στη φήμη είναι η υποστήριξη ray tracing με αποκλειστικό hardware για αυτή τη δουλειά κάτι που γνωρίζουμε ότι θα έχουν οι επερχόμενες κονσόλες της αγοράς, το PlayStation 5 καθώς και το Xbox Scarlett, δημιουργώντας έτσι έναν αντίπαλο για το ray tracing της NVIDIA που βρίσκεται στις GPUs της εδώ και έναν χρόνο, όμως η υιοθέτησή του από τους developers αποτελεί τη βασικότερη τροχοπέδη για την ώρα. Επιπλέον σε αυτή τη γενιά η AMD ενδέχεται να χτυπήσει και τη high end (αν όχι μόνο αυτή) κατηγορία εκεί όπου η βλέπουμε να κυριαρχούν οι Turing υλοποιήσεις της NVIDIA ιδίως σε μεγαλύτερες αναλύσεις όπως 4K.

 

Κατά τα λοιπά η AMD λέγεται πως ετοιμάζει μια ακόμα GPU για το τωρινό lineup που θα στοχεύσει τις midrange προτάσεις της NVIDIA που ακούνε στο όνομα GTX 16 Series.

 

 

18103756875l.jpg.241b2bde60541bc26a534d18d8106602.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now