stavros

Macros setup for Logitech mouse

Recommended Posts

Για να είμαι ξεκάθαρος. Τα παραπάνω είναι απλώς δοκιμές και "παιχνίδι" με διάφορα features, όπως μου αρέσει να παίζω/πειραματίζομαι και με mods. Σκοπός της δημοσιοποίησης είναι να βλέπει ο κόσμος πόσο εύκολο είναι σε κάποιον να αποκτήσει αθέμιτο κατ' εμέ πλεονέκτημα.

 

Ουδέποτε τα χρησιμοποίησα σε online gaming και αυτό φαίνεται και στο gameplay μου. Όπως φαίνεται και στο δεύτερο video το τεστ γίνεται μέσω team viewer σε pc φίλου και σε game που δε με ενδιαφέρει.

 

Θεωρώ πως αυτά είναι cheats, όπως και άλλα μη ανιχνεύσιμα καλούδια που χρησιμοποιούνται από πάρα πολύ κόσμο (π.χ. xim apex, cronus zen*) και είμαι κατά της χρήσης τους. Επίσης, θεωρώ πως δεν θα έπρεπε να τα χρησιμοποιεί ο κόσμος. Ο λόγος είναι ότι όταν δεν θα έχεις τέτοιες βοήθειες το aim σου θα είναι χάλια.

 

* Δυστυχώς το cronus zen έχει κατακτήσει το competitive gaming. Φαίνεται πως το χρησιμοποιούν και διάσημοι streamers, πρώην pro gamers. Η Activision σχετικά πρόσφατα στο πλαίσιο καταπολέμησης του cheating στο Warzone έκανε μηνύσεις σε εταιρείες που κατασκευάζουν προγράμματα. Τα προγράμματα αυτά είναι σχετικά ανιχνεύσιμα και χρησιμοποιούνται από pc users. Ωστόσο, τα xim apex, cronus zen, strike packages για no recoil, soft aimbot και χρήση K&M με εκμετάλλευση του aim assist των controllers, τα οποία χρησιμοποιούνται από τους κονσολάδες (PS, XBOX), η Activision δεν τα έχει αγγίξει. Για την αγορά ενός cronus zen  μπαίνεις σε σειρά προτεραιότητας και σου έρχεται email μετά από 2 μήνες που σε ενημερώνει αν θέλεις να αγοράσεις τον επόμενο (3ο μήνα).

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now