MetallicGR

Ξεκίνησαν οι Φθινοπωρινές εκπτώσεις του Steam για τo 2019

Recommended Posts

Πολλοί είναι οι τίτλοι που περνούν και φέτος στη λίστα των Φθινοπωρινών εκπτώσεων της Valve και αρκετοί από αυτούς είναι φετινοί.

 

Τίτλοι όπως το Rise of the Tomb Raider και το Resident Evil 2 δίνονται προς 7,49 και 19,79€ αντίστοιχα στο ελληνικό storefront του Steam ενώ η μακριά λίστα ξεπερνάει φέτος κάθε προηγούμενο όπως μεταδίδουν διάφορα μέσα. Την ίδια στιγμή η Valve παρουσιάζει και τα Βραβεία του Steam για φέτος τα οποία θα ανακοινωθούν την τελευταία ημέρα του χρόνου και ήδη μετρούν αρκετές συμμετοχές από τους gamers.

 

Η λίστα συνεχίζεται με αρκετές εκπτώσεις από πολλές εταιρίες ενώ συνοδεύονται και από μερικά franchise που βγαίνουν και αυτά σε προσφορά. Παραδείγματα είναι το Borderlands, η σειρά Tom Clansy's που έχει τα Rainbow Six Siege και το Ghost Recon Wildlands αλλά και το Elder Scrolls με το Skyrim στην απλή και την VR έκδοση, όπως και το Elder Scrolls Online. Την ίδια στιγμή φετινοί τίτλοι όπως τα: RAGE 2, GRID (2019) και GEARS 5 δίνονται με εκπτώσεις έως 67% κάτω από τις αρχικές τιμές τους.

 

 

steamhwboxautumnsales.jpg.82c18a20e45ab227b2c8efb867b87bf6.jpg

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now