MetallicGR

Η Dell δε θα πετύχει τους στόχους της φέτος λόγω της Intel

Recommended Posts

Η εταιρία βγαίνει στο προσκήνιο λέγοντας πως η Intel θα είναι η αιτία που δε θα πετύχει τους αναμενόμενους στόχους της για το 2019.

 

Το Reuters μεταδίδει σήμερα μια ιδιαίτερη είδηση από έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές PC του κόσμου, την Dell. Η εταιρία δείχνει να 'τα βάζει' με την Intel και ο Jeffrey Clarke, διευθυντής το εκτελεστικό κομμάτι της εταιρίας μίλησε ανοικτά για το ζήτημα της μικρής διαθεσιμότητας της 'μπλε' εταιρίας, πράγμα που έρχεται να επηρεάσει τον ρυθμό που κατασκευάζονται τα PC της Dell.

 

Η Intel βρίσκεται σε μεγάλη πίεση το τελευταίο διάστημα και μια από τις πρόσφατες κινήσεις για καθησυχασμό του πλήθους ήταν το απολογητικό γράμμα προς τους συνεργάτες της, στο οποίο αναφέρει τις δυσκολίες που έχει η παραγωγή των 10nm και των προϊόντων που θα βασίζονταν σε αυτή τη λιθογραφία, τα οποία ακόμη δεν έχουν κυκλοφορήσει στους αριθμούς που ευελπιστούσε. Ως εκ τούτου ο COO της Dell Jeffrey Clarke δήλωσε πως η έλλειψη αυτή έχει επηρεάσει τα έσοδα της εταιρίας τα τελευταία τρίμηνα, πράγμα που αναμένεται να συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες.

 

 

DELLhLAPTOP.thumb.jpg.2ab762fbd54639565d66d61cdf9a97ea.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now