MetallicGR

Προσιτά AirPods Pro ετοιμάζει η Apple

Recommended Posts

Το premium που θα πρέπει να πληρώσει ο καταναλωτής για τα ακουστικά της Apple είναι μεγάλο, ωστόσο η εταιρία ίσως έχει λύση στο πρόβλημα.

 

Πληροφορίες μιλούν για μια Lite έκδοση των AirPods Pro από την Apple, των ακουστικών που πωλούνται προς $249 εδώ και περίπου 4 μήνες και προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα ήχου αλλά και αυτονομία σε σχέση με τις non-Pro παραλλαγές. Η Lite έκδοση θα μειώσει αισθητά το κόστος σύμφωνα με πηγές ενώ ενδέχεται μάλιστα η κατασκευή τους να πραγματοποιείται σε διαφορετικές περιοχές από αυτές που χτυπήθηκαν έντονα από τον κορονοιό τις τελευταίες εβδομάδες - και δείχνουν μεταξύ άλλων να επηρεάζουν τη γραμμή παραγωγής πολλών προϊόντων της εταιρίας.

 

Ανάμεσα στα features που περιμένουμε να περάσουν και στη νέα οικογένεια των ακουστικών είναι η τεχνολογία active noise cancellation και οι 4.5 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής, που αρκεί προτού χρειαστούν φόρτιση μέσω της θήκης-μπαταρίας που τα συνοδεύει. Οι φήμες για τα νέα ακουστικά είναι ισχυρές και θα πρέπει να τα περιμένουμε σύντομα

 

 

 

Apple_AirPods_Pro.jpg.e52eaa7947ca0187dd1f3d572c6ba885.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now